Хана Дод - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи, кариера

Хана Дод е британска актриса, модел, изпълнител и знаменитост в социалните медии, базирана в Лондон. Хана е добре известна с участието си във филми и телевизионни програми като Enola Holmes 2 (2022), Anatomy of a Scandal (2022) и Eternals (2021).

Бързи факти

Пълно истинско име Хана Дод.
Дата на раждане 17 май 1995 г.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Място на раждане Лондон, Великобритания.
Живея в момента Wardour Street, Лондон, Великобритания.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност британски.
Професия Актриса и модел.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара към 2022 г.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми – 57 кг
В лири – 127 паунда
Цвят на косата Рус.
Цвят на очите Хейзъл.
гадже Рори Дж. Сейпър.
Религия християнството.
родители баща – Греъм Дод.
майка – г-жа Дод.
Братя и сестри Брат – Уил Дод.
сестра – Алис Дод.
Зодия Телец
Квалификация Завършвам.
Училище Държавна гимназия.
Алма матер Лондон Студио Център
Семейно положение Неомъжена.
Съпруг Все още не.

Възраст и ранен живот на Хана Дод

Хана Дод е родена на 17 май 1995 г , следователно тя ще бъде на 27 години през 2022 г. тя е слънчева зодия Телец. Нейното родно място е в Лондон, но сега тя живее на Wardour Street, Лондон, Обединеното кралство. Завършва основното и средното си образование в родния си град. Не съм сигурен за нейната бакалавърска степен или курсовете, които е взела, но този невероятен актьор е умен и интелигентен. Тя е от британска националност. Съобщава се, че се е записала в London Studio Centre. Хана също завърши бакалавърска степен с отличие. в Theatre Dance от 2014 до 2017 г.

Височина и тегло на Хана Дод

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Хана Дод е висока 5 фута 8 инча и тежи около 57 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има лешникови очи.  Хана Дод

Нетната стойност на Хана Дод

Колко е нетната стойност на Хана Дод? Дод е усърдна млада дама, която е извървяла дълъг път, за да спечели успех и знаменитост. Хана се възползва от всяка възможност, която й се издаде. Тя се справя добре и се превърна в успешна знаменитост. Няма спор, че тя изкарва добре от кариерата си. Тя също има голяма колекция от скъпи неща. Тя също има активи. Хана никога не е правила официални изявления. Нетната й стойност се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Хана е енергично дете, което се интересува от представления от дете. Като дете тя се появява в редица местни реклами. Нейната професионална актьорска кариера започва, когато играе ролята на Townie във филма Fighting with My Family. Още с дебютното си участие тя грабна сърцата на мнозина. След това й бяха възложени редица малки и големи задачи.

През 2019 г. тя се появява в телевизионния сериал Harlots като София Фицуилям. През същата година тя играе Теа Рафаел в друга телевизионна програма, наречена Намерете ме в Париж. Flowers in the Attic: The Origin (ТВ мини-сериал) като Corrine Foxworth и Anatomy of a Scandal като Young Sophie са две от най-новите й творби. Хана привлича много внимание със следващия си филм Enola Holmes 2. Датата на премиерата все още не е определена.

Хана Дод Гадже и срещи

С кого се среща Хана Дод? Анна има прекрасно отношение и чар. Нейните мъже последователи често се обръщат към нея с предложения. Тя все още не се е омъжила. Според съобщенията тя има връзка с актьора Рори Дж. Сейпър. В „Намери ме в Париж“ двамата си сътрудничат. Двамата се срещнаха на парти и се влюбиха.

Първоначално двамата го пазеха в тайна от обществеността, но в крайна сметка започнаха да качват свои снимки заедно. Те всъщност са отишли ​​в Индия, Рим и други места. Хана и Рори имат невероятна химия. Въпреки това има значителни спекулации, че те са се разделили след раздялата. Въпреки че няма доказателства, те вече не споделят снимки заедно. Надяваме се, че са добре и скоро ще намерят любовта. Освен това ще ви уведомим веднага щом актрисата потвърди статуса на връзката си.

Популярни Публикации