Хамса Нандини- Биография, възраст, Wiki, кариера, нетна стойност, височина, гадже

Хамса Нандини е виден южноиндийски модел, актьор, танцьор и художник. Тя е част от южноиндийската развлекателна индустрия от 2004 г. и се е появявала в множество филми на телугу.

Бързи факти

Истинско рождено име Пунам Бартаке.
Име Хамса Нандини
Псевдоним Хамса
Възраст (към 2021 г.) 37 години.
Популярни за Актьорство и танци
Дата на раждане 8 декември 1984 г. (събота)
Място на раждане Пуна, Махаращра
Сегашен адрес Тамил Наду
образование След дипломиране по човешки ресурси
Училище Местна гимназия
Нетна стойност 20-30 Crore INR
Националност индийски
Етническа принадлежност Махаращран
Религия индуизъм
Зодия Стрелец
Познати езици английски, хинди, тамилски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Хамса Нандини

Хамса Нандини беше роден на 8 декември 1984 г , в Пуна, Махаращра на семейство от Махаращран. От раждането й през декември даденото й име е Пунам Бартаке. Започва кариерата си на модел през 2002 г., докато завършва тежкото си образование. Според нашите източници Хамса е завършил търговия, който е получил следдипломна степен по човешки ресурси през 2009 г.

Височина и тегло на Хамса Нандини

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Хамса Нандини е висок 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Хамса Нандини

Хамса Нандини Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Хамса Нандини? Хамса Нандини е млад артист с голяма база от фенове. Тя е спечелила значителна сума пари чрез упоритата си работа и работа във филми и номера на артикули. Въпреки че няма предишен опит в бизнеса, това прекрасно момиче Хамса успя да спечели нетна стойност от около 20-30 Crore INR към октомври 2022 г.

кариера

Според историята и успешния път на професията на Хамса, тя трябваше да се бори много, за да постигне успех, какъвто е днес. Започва кариерата си на 15-16 години, когато се явява на прослушване за реклами и е избрана. Тя беше в единадесети клас, когато работеше по кампания на местна марка. Като възрастна, тя се присъединява към професията на модел през 2002 г., когато за първи път позира за известни публикации като MaaStars и други. Тя е модел за Лигата на знаменитостите по крикет. Тя е модел на Международната седмица на модата в Хайдерабад през 2011 и 2013 г.

С напредването си в развлекателната и филмовата индустрия тя започна да добавя към списъка си с постижения. Първоначално тя се появява в поддържаща роля в южноиндийския филм Okatavudaam. По-късно тя се появява във филма от 2005 г. 786 като Рошини с второстепенна роля. През цялата си кариера тя се е появявала само в един филм на хинди език, който е пуснат през 2006 г. Продължавайки напред, въпреки задълженията си на главен актьор, тя става по-ангажирана в песента Items като водеща танцьорка. Mirchi, Atharintiki Daaredi, Bhai и други филми са добре известни с танца Item, изпълняван от Hamsa във всички тях. Последното й издание, в което тя играе клиент на Нааяк, се случи през 2018 г.

Хамса Нандини Гадже и запознанства

С кого се среща Хамса Нандини? Ясно заявява, че Хамса е необвързана и е живяла щастлив живот, преди да бъде диагностицирана с рак на гърдата. В едно от интервютата си през 2017 г. тя спомена, че е влюбена в Байкър, но така и не каза пълното му име. По това време се съобщава, че тя може би е срещнала своята любовна цел и идеална половинка. Хамса също беше видян да излиза с непознат човек в Мумбай по това време.

Тогава тя призна, че е влюбена и има връзка. Но тя винаги се колебаеше да разкрие тайните си. Нейната любовна история с моторист започва, когато тя отива на почивка в Химачал Прадеш и го среща там. Но сега, когато минаха толкова много години и Хамс никъде не е споменавала този мистериозен господин, можем да предположим, че тя вече не е необвързана.

Популярни Публикации