Хали Джаксън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Хали Джаксън е професионален политически репортер и анализатор, базиран в Съединените щати. Хали Джаксън в момента е наета от NBC News като главен кореспондент на Белия дом и водеща за кабелния отдел на мрежата. Освен това тя е добре известна като старши кореспондент на NBC News във Вашингтон.

Бързи факти

Пълно име: Хали Джаксън
Дата на раждане: 29 април 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Репортер
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Дъг Хичнър
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 20 100 долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 36-25-36
Родно място Ярдли, Пенсилвания
Националност американски
образование Фи Бета Капа
баща Дейвид Джаксън
Майка Хайди Джаксън
деца Монро Джаксън Торп

Биография на Хали Джаксън

Хали Мари Джаксън е пълното име на известния репортер. На 29 април 1984 г. е род. В момента тя е на 37 години. Джаксън е роден в Ярдли, Пенсилвания, САЩ. Освен това тя е от американска националност, въпреки че етническият й произход е неизвестен. Джаксън е роден под астрологичния знак Телец.

Освен това Хайди Джаксън и Дейвид Джаксън са родители на Хали. Нейните братя и сестри са неизвестни. По отношение на гимназиалното си образование тя завършва гимназия в Пенсбъри през 2002 г.По-късно същата година тя се записва в университета Джон Хопкинс. Освен това тя получава бакалавърска степен по изкуства по политически науки от Phi Beta Kappa. Phi Beta Kappa е най-старото почетно общество за свободни изкуства и наука в Съединените американски щати.

  Възраст на Хали Джаксън

Хали Джаксън

Височина и тегло на Хали Джаксън

Освен това, прекрасната репортерка, Хали, стои на височина от 5 фута и 6 инча. От друга страна, тя тежи приблизително 59 кг. Физическите й измервания са точно 36-25-36 инча. Косата й е кестенява, а очите й са тъмнокафяви. Въпреки това другите й лични характеристики като облекло, размер на обувките, размер на бедрата и размер на талията не са публично достъпни.

кариера

Хали започва кариерата си през 2006 г. в WBOC-TV в градовете Солсбъри, Мериленд и Дайвър, Делауеър. Тя работи две години до 2008 г. Тя се присъединява към Hearst Corporation през 2012 г. Тя отговаря за 26-те станции на корпорацията, базирани във Вашингтон, окръг Колумбия. През 2014 г. тя се присъединява към NBC News като репортер и журналист.

Освен това Хали отразява отразяването на мрежата на президентската кампания на Тед Круз. Тя започва кариерата си в MSNBC Live като водеща на „Entertainment Tonight“ в 13:00. MSNBC Live е място за следобедно отразяване на NBC News. По-късно същата година NBC я посочва за свой кореспондент в Белия дом. Както е посочено по-горе, в момента тя е домакин на предаването на живо Today с MSNBC News.

Хали Джаксън Нетна стойност

Според скорошно проучване се смята, че нетното състояние на Джаксън е над 1 милион щатски долара. По отношение на компенсацията, тя печели приблизително 1000 на година като журналист и репортер. Основният й източник на доходи идва от професията й на журналист.

  Нетната стойност на Хали Джаксън

Хали Джаксън

Хали Джаксън Съпруг, брак

Що се отнася до личния й живот, Джаксън е щастливо омъжена жена. В момента е омъжена за Дъг Хичнър. Двойката размени обети през 2011 г. Сватбената церемония се състоя в Пъркасие, Пенсилвания, и на нея присъстваха само няколко членове на семейството и близки приятели.

Преди това Джаксън се е срещала с Дъглас по време на студентските си години. Дъглас Хичнър също е бил студент в университета Джон Хопкинс. Те се сгодиха през 2010 г. и се ожениха на следващата година. Двойката е родител на момиче. Монро Ро Джаксън Торп е нейното име. Освен това тя е кръстена на своя пра-пра-дядо.

Популярни Публикации