Хайме Фрейтас- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Хайме Фрейтас е модел, актьор и телевизионна личност от Португалия. Хайме Фрейтас е най-известен като бившия съпруг на Джейн Леви.

Бързи факти

Пълно име: Хайме Фрейтас
Дата на раждане: 01 януари 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: актьор, модел, телевизионна личност, бивш съпруг на знаменитост
Държава: Португалия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 3 март 2011 г
Развод Джейн Леви
Нетна стойност 800 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 40-30-34
Родно място пристанище
Националност португалски
IMDB Хайме Фрейтас IMDB

Хайме Фрейтас Биография и ранен живот

Хайме е роден в Порто, Португалия, през 1980 г. В момента той е на 41 години и зодията му на раждане е неизвестна. Националността му е португалец и е член на португалската етническа група. Въпреки че няма информация за семейството му, той е доста близък със семейството си. Освен това той участва в различни спортни дейности през цялата гимназия. Освен това той владее различни езици, включително френски, португалски, английски и испански.

Височина и тегло на Хайме Фрейтас

Той е интелигентен и симпатичен човек. Хайме е висок 5 фута 10 инча и тежи приблизително 71 килограма. Освен това измерванията на тялото му (гърди-талия-ханш) са 40-30-34 инча. Освен това бицепсите му са с размери 12 инча и той носи обувка с размер 9. (САЩ). По същия начин той има прекрасни лешникови очи и тъмнокафява коса.Професионален живот на Хайме Фрейтас

Джайм е телевизионна личност, актьор и модел. Той е играл в няколко филма, включително „Amor Amor“, „Cigano“ и „Summer Saturn“. По същия начин той се е появявал в телевизионни предавания като „Belmonte“, „A Unicast Mulher“ и „Tres Mukherjee“. Притежава изключителни актьорски способности и пленителна външност и личност.

Що се отнася до кариерата на Джейн, тя е добре позната актриса, писател и режисьор. Джейн направи своя телевизионен дебют в сериала 'Безсрамници'. След това, за кратък период от време, тя беше включена в списъка на Forbes за 2011 г. на постиженията под 30 години. През цялата си кариера тя се появява в различни забележителни проекти. Освен това списание Popular я нарече най-ярката холивудска личност.

Сред нейните филмови изяви са „Fun Size“, „Nobody Walks“, „The Evil Dead (2013)“ и „Don’t Breathe“. Освен това тя спечели титлата кралица на писъка поради участията си във филми на ужасите.

Нетната стойност на Хайме Фрейтас през 2022 г

Той най-вероятно е спечелил значителна сума пари по време на актьорската си кариера. Джайм, от друга страна, има нетна стойност от приблизително 0 000 към 2021 г. По отношение на нетната стойност на бившата му съпруга Джейн, тя се оценява на 3 милиона долара към 2022 г.

Хайме Фрейтас Съпруга, брак, деца

Преди това той се жени за известната актриса Джейн Леви. Те се ожениха насаме на 3 март 2011 г., като бракът им не беше обявен публично. За съжаление, двойката се разведе в рамките на една година след брака си. Освен това Леви подаде молба за развод на основание непреодолими различия.

Твърди се, че са се разделили през октомври 2011 г., според съдебните документи. Джайм най-вероятно е необвързан в момента и не е бил виждан с други жени след развода си. В резултат на това той концентрира усилията си върху кариерата си и усъвършенства актьорските си способности.

Популярни Публикации