Хайди Гарднър- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруг, Височина, Националност, Кариера

Хайди Гарднър е американска актриса и комик, която участва активно в развлекателната индустрия от 2014 г. насам. Тя е добре известна с разнообразните си гласови роли, особено в комедийния сериал „SuperMansion“. Първоначално не се интересуваше от актьорството. Въпреки това приятелката й настоя да се научи да действа с течение на времето. По време на обучението си тя решава да преследва кариера в актьорството. Преди това е работила в театър Тиволи, където продаваше билети и правеше пуканки, както и в салон близо девет години. В момента Хайди е член на актьорския състав на „Saturday Night Live“, към който се присъедини през 2017 г. Научете повече за нетната стойност на Хайди Гарднър, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Хайди Лин Гарднър
Професия Актриса, комик
Рождена дата 17 юли 1983 г
Родно място Канзас Сити, Мисури, САЩ
Зодия Лео
Майка Ърни Хуелке
Брат Джъстин Гарднър
Съпруг Зеб Уелс
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Религия Кристиян
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м/175 см)
Тегло 59 кг (130 фунта)
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус

Възраст и ранен живот на Хайди Гарднър

Хайди Лин Гарднър е роден на 27 юли 1983 г. в Канзас Сити, Мисури, Съединени американски щати. H bear е друг прякор за нея. Майка й Ърни Хуелке е бизнесдама, докато баща й е почти неизвестен в интернет. Има и по-голям брат Джъстин Гарднър, с когото прекарва детството си. В момента тя е на 37 години и е родена под зодия Лъв.

Хайди Гарднър завършва девическата гимназия Notre Dame de Sion през 2001 г. След това посещава университета в Канзас две години, преди да се прехвърли в университета на Мисури, където учи един семестър, преди да напусне. Освен това тя учи актьорско майсторство в The Groundlings в Лос Анджелис.Височина и тегло на Хайди Гарднър

Колко висока е Хайди Гарднър? Тя е висока 5 фута 9 инча (1,75 м/175 см) и тежи около 59 кг (130 фунта). Тя има стройна фигура, зелени очи и руса коса.

  Хайди Гарднър

Височината на Хайди Гарднър (Източник: Instagram)

Професионален живот и кариера на Хайди Гарднър

Хайди Гарднър направи своя филмов дебют през 2014 г. като Ерика в „Dibs“. След четири години тя беше избрана за втория си филм, комедията „Life of the Party“, като Леонор. Критиците дадоха смесени отзиви за този филм. Същата година тя се появи в друг филм като Mg в „Making Babies“. По същия начин друг филм, наречен „Otherhood“, в който тя играе Ерин, беше пуснат през 2019 г. Беше пуснат в Netflix със смесени и отрицателни отзиви.

Хайди Гарднър направи телевизионния си актьорски дебют в компютърно-анимационния телевизионен сериал „Bratz“ от 2015 г., в който озвучава Ясмин за осем епизода. Нейната значима пробивна роля идва през същата година, когато е избрана за „SuperMansion“. Тя се появява в 25 епизода и озвучава различни герои в този анимационен комедиен уеб телевизионен сериал със стоп-моушън. След това тя изигра възрастна жена в епизод от шоуто от 2017 г. „Мистериите на Майк Тайсън“. На следващата година тя се включи в „Saturday Night Live“ и все още работи за тях. Към днешна дата тя се е появила в 60 епизода. През 2019 г. тя беше избрана за ролята на Мона в „Другите двама“. По същия начин тя се появи в „Veep“, „Alien News Desk“ и „Superstone“ през същата година. Наскоро тя се появи като Джени в епизод на „Unbreakable Kimmy Schmidt“.

Нетната стойност на Хайди Гарднър 2022 г

Колко е нетната стойност на Хайди Гарднър? Гарднър е актриса и комик, чиито таланти са й спечелили международно признание. Тя също така е натрупала значително състояние в хода на кариерата си. Нетното състояние на Хайди Гарднър в момента се оценява на 1 милион долара към 2022 г.

Кой е съпругът на Хайди

През 2010 г. Хайди Гарднър се омъжи за писателя на комикси Зеб Уелс.

Също така, знайте за Нетна стойност на Руфа Гутиерес, биография, възраст

Популярни Публикации