Хагар Бен Ари- Нетна стойност, Wiki, възраст, съпруг, брак, височина

Агар Бен Ари е басист и композитор от Израел. Хагар Бен Ари е добре известен като член на хаус бандата в The Late Late Show With James Corden.

Бързи факти

Пълно име: Агар Бен Ари
Пол: Женски пол
Професия: Китарист, басист, композитор
Държава: Израел
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Надав Пелед
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Hazel Blue
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-25-35 инча
Родно място Гиватаим, Тел Авив-Яфо
Националност израелски
баща Чарлз Бен-Ари

Биография на Агар Бен Ари

Агар Бен Ари е роден на 7 март 1980 г. и е на 41 години към момента на писане. Тя е родена в Гиватаим, Тел Авив-Яфо, Израел, и е Риби. Що се отнася до семейството й, баща й е идентифициран като Карлос Бен Ари, но самоличността на майка й е неизвестна. По същия начин баща й е инструктор по китара, който я въвежда в музиката. Освен това тя има сестра, чиято самоличност също е неизвестна.

  Възраст на Агар Бен Ари

Агар Бен АриВисочина и тегло на Хагар Бен Ари

Агар Бен Ари е висок приблизително 5 фута 8 инча или 172 сантиметра. По същия начин телесното тегло на басиста е приблизително 60 килограма или 132 паунда. По същия начин измерванията на гърдите, талията и бедрата на тази личност са 34-25-35 инча. Очите на този китарист са лешниково сини, а косата му е кафява.

кариера

Хагар Бен Ари е китарист и член на хаус групата в The Late Late Show With James Corden. Баща й я посвещава в ранно музикално образование. След това тази личност се научи да свири на блокфлейта и китара за първи път. Освен това баща й беше този, който я насърчи на крехката възраст от 14 години да изпробва електрическата бас китара на сестра си.

Освен това, тази известна китаристка приписва своите ранни музикални влияния на Meshell Ndegeocello и Charles Mingus. Освен това Чък Рейни, Пино Паладино и Пол Джаксън са му повлияли. Йоси Файн беше бившият басист на Мешел Ндегеочело и колега музикант. Ари репетира с Йоси и бързо печели местна слава в Израел.

По-късно тя прави турне в Европа с Ахиноам Нини. Тя също така стана лидер на комедийното токшоу, домашната група на Рашут Хабидур. По-късно шоуто е преименувано на Ha’Rishon Ba’Bidur. Освен това, това шоу се води от Дуду Топаз и е едно от най-успешните в историята на израелската телевизия.
След това този човек имигрира в Съединените щати през 2003 г. в търсене на нови възможности. В Съединените щати тя направи своя дом в Ню Йорк. След това тя се присъедини към The Pimps of Joytime за четири години. Това е базирана в Бруклин соул група.

След това, през 2008 г., този китарист обиколи света с Moby. По същия начин, този китарист си сътрудничи с Шарън Джоунс и Dap-Kings през 2010 г. Те бяха откриването на изпълнителя. Освен това те участваха на фолклорния фестивал в Нюпорт. След това той подкрепи певицата Грейс Потър и служи като откривател на Rolling Stones. По същия начин тя попълни продукцията на Бродуей Kinky Boots.

Освен това те си сътрудничат с редица други изпълнители, включително Big Molasses на Алисън Милър, Джейсън Кросби и Теди Кумпел. Те също участваха на джаз фестивала Red Hook през 2013 г. След това китаристът става член на групата Карън. Реджи Уотс е лидер на групата, а Реджи е мултиинструменталист и импровизатор.

Тя се присъедини към групата му, след като свири с този талантлив артист. От март 2015 г. Карън е частна група в The Late Late Show с Джеймс Кордън. Освен участието си в шоуто, групата прави чести изяви извън шоуто. Освен това Ари е предимно басист на Fender Precision.

Хагар Бен Ари Нетна стойност

Счита се, че Хагар Бен Ари има нетна стойност от приблизително милион щатски долара към октомври 2022 г.

  Хагар Бен Ари нетна стойност

Агар Бен Ари

Хагар Бен Ари Съпруг, брак

Агар Бен Ари е във връзка с Надав Пелед. Освен това Надав е музикант и израелец. Въпреки факта, че и двамата са израелци, те се срещнаха в Бруклин, Ню Йорк. В момента влюбените живеят в Лос Анджелис.

Популярни Публикации