Хафид Бензема - Всичко, което трябва да знаете за него

Хафид Бензема е баща на Карим Бензема, френски професионален футболист, който играе за Реал Мадрид и националния отбор на Франция. Уахида Джебара Бензема е негова съпруга. Хафид и Уахида са родени в Алжир, но получават френско гражданство.

Бързи факти

Пълно име Хафид Бензема
Първо име Хафид
Фамилия Бензема
Професия Баща на знаменитост
Националност Френски
Град на раждане Тигзирт
Държава на раждане Алжир
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Уахида Джебара
Без деца 9

Семейна история на Хафид Бензема

Хафид поддържа близки отношения със съпругата и децата си. Сред другите му деца Карим е любимецът му. Той каза, тъй като Бензема беше първото родено момче, той естествено беше фаворитът. Първите ми три деца бяха момичета и очаквах с нетърпение да имам син, но тогава се появи Карим. Бях щастлив. При ключови поводи, като Деня на бащата и Деня на майката, играчът публикува изображения на родителите си в сайтовете си за социални медии.

Роден е в алжирския град Тигзирт. В юношеството си той се премества във Франция. Той е пламенен привърженик на исляма.  Хафид Бензема

Хафид Бензема със сина си (Източник: Pinterest)

Въпреки факта, че семейството им живееше в опасен квартал, той беше решен да запази семейството си свободно от негативни влияния. Няма много налична информация относно професията на Хафид. На 24 август 1957 г. се ражда съпругата на Хафид. Семейството на Уахида е от Оран и тя се гордее с наследството си. Нейният астрологичен знак е Дева. Малика Бензема е истинското й име, което по-късно смени на Уахида Джебара. Лион е мястото, където е родена и израснала. Тя роди девет деца, след като се омъжи за Хафид. Тази година отбелязва нейния 63-ти рожден ден. Хафид и съпругата му отгледаха децата си в Лион.

Сабри Бензема, Да Лакехал Бензема, Греси Бензема, Лидия Бензема, Фарид Бензема, Селия Бензема, Летисия Бензема, София Бензема и Нафиса Бензема са другите членове на семейството на Бензема. Греси и Сабри Бензема, децата на Хафид, също са играчи, които преследват кариерите си. Греси, подобно на брат си Карим, играе като нападател и пробва футзал, преди да се заеме с футбола. Той също така спомена, че по-големият му брат му дава футболни предложения. Сабри е член на младежката програма на отбора в родния си град. Карим, брат му, винаги казва, че ще бъде по-добър играч от самия Карим.

Хафид Бензема Син

Карим Бензема е известен европейски футболист. Започва професионалната си кариера през 2004 г. с френския клуб Лион. Но той не стана истински футболист, докато не се присъедини към Реал Мадрид през 2009 г. Карим спечели множество отличия, включително две Копа дел Рей, три шампионата на Ла Лига, четири победи в Шампионската лига на УЕФА и четири Световни клубни първенства на ФИФА. Спортистът представлява Франция на Евро 2008 и 2012, както и на Световните първенства през 2010 и 2014 г. Той също беше определен за отбора на годината на Националния съюз на професионалните футболисти. През 2009 г. Бензема постави нов френски рекорд за трансфер на футболна асоциация, когато се присъедини към Реал Мадрид за 35 милиона евро. Започва футболната си кариера на осемгодишна възраст в родния си клуб Bron Terraillon SC. Приятелите му започнаха да го наричат ​​Коко, след като вкара два гола в среща под 10 години срещу младежката академия на Лион. След победата си той започна да привлича интереса на няколко от най-добрите клубове в страната. Кора Готие е съпругата на Карим. Работи като модел и инфлуенсър в социалните медии.

Съпруга на Хафид Бензема, брак

Няма информация как са се запознали Хафид и съпругата му. Въпреки това, според разказите, те все още са женени един за друг и живеят дълго и щастливо. Те често могат да се видят в снимките на Карим в Instagram, когато празнуват рождени дни и други значими поводи.

Хафид Бензема Нетна стойност

Нетната стойност на Хафид не се разкрива.

Популярни Публикации