Ha Seok-jin- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Ха, Сок-джин е известен южнокорейски актьор. Ха, Seok-jin стана известен с ролите си в драми и филми като Radiant Office, Drinking Solo, Crash Landing on You и When I Was the Prettiest, наред с други.

Бързи факти

Пълно име: Сок-джин Ха
Дата на раждане: 05 март 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Сеул
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Университет Ханянг

Биография на Ha Seok-jin

Ха, Сок-джин е на 38 години и е роден на 05 март 1982 г. Той е роден в Сеул, Южна Корея, Риби. Името му е изписано на корейски и ханджа. Университетът Hanyang беше майка на Ha Seok-alma jin. Там учи машинно инженерство и започва кариерата си като инженер. Няма информация за родителите на Seok, братята и сестрите на Jin или други членове на семейството. Той обаче сподели няколко снимки от детството си и с майка си.

Ха Сок-джин Височина, Тегло

Колко висок е Ha Seok-jin? Ха, Seok-jin е висок приблизително 1,82 метра (5 фута 9 инча) и тежи около 73 kg. Освен това, няма информация за другите му телесни измервания, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, бицепсите, размера на роклята, размера на обувките и т.н. Ха Сок-джин

Ha Seok-jin (Източник: Twitter)

кариера

Ха, Сок-джин е известен южнокорейски актьор. Актьорът е най-известен с ролите си в телевизионни сериали като Radiant Office през 2017 г., Drinking Solo през 2016 г., Shark през 2013 г. и 4 Legendary Witches през 2014 г. Seok-jin получи две номинации за наградата за отлични постижения за изпълнението си в 4 Legendary Вещици.

Започва кариерата си като търговски модел за Korean Air. Освен това, актьорът дебютира в развлекателната индустрия през 2005 г. На следващата година Ха Сок-джин участва в две телевизионни драми, Тъжна любовна история и Принцеса Лулу. Същата година той играе Kang Jae-Koo във филма „Ще се видим след училище“. След това, през 2006 г., Seok-jin се появява в Dr. Kkang като Kim Jin-kyu и в Korea Secret Agency като Kim Jin-kyu.

След награденото си представяне в сериала „Щастлив съм“, Сок-джин започна да привлича така необходимата светлина на прожекторите. По подобен начин в ранната си кариера Seok-jin играе предимно второстепенни и второстепенни роли. В крайна сметка актьорът успя да получи по-значими роли.

Ha Seok-jin приятелка, запознанства

Няма налична информация за статуса на връзката или любовните връзки на Ha Seok-current jin. Актьорът може да се съсредоточи повече върху кариерата си на артист или да предпочете да запази връзките и живота си частни и далеч от очите на обществеността.

Популярни Публикации