Хънтър Макгрейди - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Хънтър Макгрейди е голям модел, актриса и активистка с положително тяло от Съединените щати. През 2017 г. Хънтър Макгрейди беше представен в издания с илюстрации на бански костюми. Знайте всичко за Хънтър Макгрейди - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Хънтър Макгрейди
Дата на раждане: 04 май 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Американски голям модел, актриса и положителна активистка
Държава: Америка
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 16 юни 2019 г
Съпруг Браян Кийс
Нетна стойност 6,5 милиона долара
Цвят на очите сини очи
Цвят на косата руса коса
Размер на тяло 45-38-52
Родно място Лос Ънгълс, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
баща Майкъл Макгрейди
Майка Бронята на Макгрейди
Братя и сестри Михаела

Биография на Хънтър Макгрейди

Хънтър Макгрейди е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 4 май 1993 г. Според датата на раждане тя е на 28 години. Освен това Хънтър е американски гражданин с кавказки произход. Хънтър е вярващ християнин, роден под знака на Телец. Тя е дъщеря на Майкъл Макгрейди (баща) и Бриня Макгрейди (майка). Майкъл, бащата на Хънтър, е актьор, най-известен с ролите си в телевизионни предавания като „Рей Донаван“, „Южна земя“ и „Американска криминална история“.

Освен това майката, бабата и лелята на Хънтър са работили като модели в миналото. По отношение на братя и сестри, тя има едно на име Михаела. Хънтър е родена в семейство на артисти и е израснала в Лос Анджелис със сестра си Михаела, на снимачната площадка и пред камерите. За съжаление по-малкият й брат Тайнън загина при автомобилна катастрофа през 2021 г.Що се отнася до образованието й, тя беше стеснителна при разкриването на академичните си данни. Имайки предвид възрастта й, можем да предположим, че е завършила престижен американски университет.

Височина и тегло

Тя е една от най-великолепните и вдъхновяващи жени. По отношение на височина и тегло, тя е висока 5 фута 11 инча и тежи приблизително 108 килограма. Освен това тя притежава сини очи и руса коса. Hunter е с размер обувки 10 US, размер сутиен 40E и размер рокля 22 US. Мерките й са 45-38-52.

кариера

Що се отнася до професионалната кариера на Хънтър Макгрейди, тя започва на 15-годишна възраст. Когато е на 15 години, четири агенции я съветват, че трябва да отслабне три инча около бедрата си, за да бъде считана за работа като модел с размер нула . След това тя започва кариерата си като модел с прав размер на 16-годишна възраст. Тя обаче не получава достатъчно задачи за моделиране, тъй като много агенции смятат, че е твърде голяма за размер 2.

В резултат на това тя се почувства не само тъжна, разстроена и засрамена, но и се опита да гладува, за да се съобрази с конвенционалния образ на модела. В продължение на три години се борих с несигурността. Един ден животът й се промени драстично, след като видя корицата на „Vogue Italia“, включваща моделите с голям размер Робин Лоули, Тара Лин и Кандис Хъфин.

Освен това тя посети Wilhelmina Models, където беше избрана и подписа за три работни места като модел в рамките на една седмица, включително Forever 21, Lucky Brand Jeans и Miami Swim Week. Тя не погледна назад след това. Оттогава тя непрекъснато получава работа като модел. Кариерата на всеки модел кулминира с поява в „Sports Illustrated“. Мечтата на Хънтър се сбъдна през декември 2016 г., когато тя се яви на прослушване за „SI Swimsuit 2017 Model Search“ и беше избрана да се появи в списанието на разпространение.

Тя беше включена в изданието „Sports Illustrated Swimsuit Issue“ през 2017 г. За фотосесията тя се появи на плажа само с боя за тяло. В резултат на нейната популярност тя е наета като новобранец на следващата година. Хънтър беше първият модел с голям размер, който се появи на корицата на „The Knot“. Освен това тя е свързана с агенция, известна като „Wilhelmina Models“.

Нетната стойност на Хънтър Макгрейди през 2022 г

Тя е спечелила респектираща сума като голям модел, актриса и активистка на положителното тяло. По отношение на нетната й стойност, тя се оценява на около 6,5 милиона щатски долара към октомври 2022 г. Освен това има подробности за нейната заплата и доходи.

Хънтър Макгрейди Съпруг, брак

Хънтър Макгрейди се омъжи за Браян Кийс в Мурпарк, Калифорния, на 16 юни 2019 г. Двойката се запозна в социалните медии. Наскоро Хънтър сподели снимки от бременността си на страницата си в Instagram.

Популярни Публикации