Густаво Арнал- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Густаво Арнал беше американски бизнесмен и известен изпълнителен директор на глобална корпорация. Бил е главен финансов директор на Bed Bath & Beyond.

Бързи факти

Рождено име Густаво Арнал
Псевдоним Густаво
Дата на раждане ч/б 1969-1970
Възраст (към 2022 г.) 52-53 години
език Английски
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Място на раждане Ню Йорк
Националност американски
Професия Бизнесмен и изпълнителен директор
Зодия Не се знае
Етническа принадлежност Бяло
Популярни за Самоуби се от 18-ия етаж
Училище Местно училище
Алма матер Университет на Симон Боливар
Метрополитен университет.
образование Машиностроене
Магистърска степен по финанси
Тегло
80 кг
Височина 5 фута 10 инча

Възраст и ранен живот на Густаво Арнал

Густаво Арнал е роден в Ню Йорк и е израснал там. Той изживя живота си и прекара дните си във великолепния мегаполис на Америка. Завършва обучението си, докато расте в Ню Йорк. Густаво завършва професионалната си степен. Той получава бакалавърската си степен от университета Симон Боливар и магистърската си степен от университета Метрополитана. Густаво има бакалавърска степен по машинно инженерство. Има магистърска степен по финанси. Той беше на около 52 или 53 години, когато почина.

Височина и тегло на Густаво Арнал

Густаво Арнал е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Густаво Арнал

Нетната стойност на Густаво Арнал

Колко е нетната стойност на Густаво Арнал? Твърди се, че Густаво е притежавал апартамента на 18-то ниво на небостъргача в Манхатън, откъдето се е хвърлил до смъртта си. Апартаментът е закупен за 50 милиона долара. Освен това той имаше дял в Bed Bath & Beyond на стойност над 6,5 милиона долара. Густаво беше милионер с нетна стойност от около 65 милиона долара.

кариера

Густаво Арнал е имал разнообразна работа след завършване на магистърската си степен по финанси. С почти 28-годишен опит той е описван като изпълнителен директор на световни операции. Густаво започва професионалната си кариера като старши вицепрезидент, финансов директор на международните подразделения и глобалната функция в Walgreens Boots Alliance (WBA).

Преди да се присъедини към WBA, той прекарва 20 години в Procter & Gamble (P&G), глобална корпорация за потребителски продукти. Той остава вицепрезидент на Procter & Gamble, финансов директор за Индия, Близкия изток и Африка. По-късно става финансов директор на Worldwide Fabric & Home Care, където ръководи преструктурирането на глобалната верига за доставки и опростяването на най-голямата категория на P&G, перилните препарати. По време на критичната ера на сливането с Gillette той беше и финансов директор на отдела за глобално финансово планиране и анализ на P&G. Той се присъединява към „Avon“ през 2019 г. като изпълнителен вицепрезидент и главен финансов директор. След това Густаво се присъедини към Bed Bath & Beyond през април 2020 г., по време на годините на пандемията. Работил е в Bed Bath & Beyond като изпълнителен вицепрезидент и главен финансов директор.

Съпруга и брак на Густаво Арнал

Коя е съпругата на Густаво Арнал? Нека сега обявим, че Густаво Арнал е бил женен за Александра Каденас-Арнал в нашето парче. И двамата бяха женени от 25-28 години. Густаво и съпругата му Александра Каденас-Арнал имат две деца заедно. Съпругата на Густаво е била в апартамента, когато той се е самоубил на 18-ия етаж на небостъргача в Манхатън.

Според източници Густаво никога не е говорил със съпругата си, преди да се самоубие. Освен това не е оставил бележки за жена си и децата си. След смъртта му съпругата му е видяна да напуска апартамента им на път за погребението на Густаво. Когато репортерите я видяха, тя започна да ридае.

Популярни Публикации