Gurfateh Pirzada- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства

Гурфатех Пирзада е известен индийски актьор, модел, телевизионна личност, знаменитост в социалните медии и медийно лице от Чандигарх. Той е добре известен в нацията с ролите си в различни боливудски филми. Той стана известен през март 2022 г. с предстоящия си филм „Bedhadak“, режисиран от Каран Джохар.

Бързи факти

Пълно истинско име Гурфатех Сингх Пирзада.
Известно име Гурфатех Пирзада.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
рожден ден 29 октомври 1995 г.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Професия Актьор, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Чандигарх, Индия.
Резиденция Мумбай, Махаращра, Индия.
Религия сикхизъм.
Алма матер Pathways World School, Делхи.
Университет Шобит, Мирут.
Студиото на Джеф Голдбърг.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Скорпион.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 73 кг

Възраст и ранен живот на Gurfateh Pirzada

Gurfateh Singh Pirzada е пълното му име. Той беше роден на 29 октомври 1995 г в Чандигарх, Индия. Той и неговите братя и сестри са отгледани в Ню Делхи, Индия. Според акаунта му в Twitter той живее със семейството си в Мумбай, Махаращра, Индия. Той е на 26 години (към 2021 г.). За основното си образование той посещава частно училище. Той каза, че е ходил в Pathways World School в Делхи за средното си образование. Според източници той е завършил университета Shobit в Мирут с бакалавърска степен. Освен това той получава диплома по актьорско майсторство от The Jeff Goldberg Studio в Мумбай.

Височина и тегло на Gurfateh Pirzada

Gurfateh Pirzada е висок 6 фута 1 инч . Тежи приблизително 73 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Гурфатех Пирзада

Gurfateh Pirzada Net Worth

Колко е нетната стойност на Gurfateh Pirzada? Този известен актьор печели много пари от различни източници. Източниците му на доходи включват актьорство, моделиране, промоция и реклами, според докладите. Той също така получава възнаграждение за видеоклипове в YouTube и публикации в социалните медии. Нетната му стойност се оценява на между 1-2 крори INR (приблизително). Освен това Gurfateh живее в отличен имот в Мумбай със семейството си. Майка му и сестра му бяха обзавели страхотно къщата му. Освен това той купи своя автомобил и публикува негова снимка в профилите си в социалните мрежи.

кариера

Пирзада каза, че докато е бил в училище, е мечтал да стане играч на крикет. В юношеството си той се интересува от актьорството и се стреми да стане такъв. Нека ви кажа, че той започва кариерата си като модел. Gurfateh е работил за някои дизайнери и компании, както и се е състезавал в няколко конкурса за модели. Преди да намери първата си работа като актьор, Gurfateh Pirzada се явява на прослушвания за няколко филма и телевизионни предавания. Според биографията му в IMDB той започва актьорската си кариера през 2017 г. с късометражния филм Bewajah. На следващата година той получава ролята на Аакаш във филма „Приятели по закон“. През 2020 г. той става известен с ролята си в Филмът на Netflix „Виновен“.

Нека ви информирам, че той е избран за предстоящия филм на Каран Джохар „Bedhadak“, заедно с Шаная Капур и Лакшя Лалуани. Заедно с Киара Адвани, Аканша Ранджан Капур, Фахад Али, Тахер Шабир и други, той играе Виджай Пратап Сингх. Членовете на актьорския състав споделиха плаката на филма в своите акаунти в социалните медии.

Gurfateh Pirzada Приятелка и запознанства

С кого се среща Гурфатех Пирзада? Gurfateh Pirzada е надарен и интелигентен човек. В акаунтите си в социалните медии той има голям брой последователи от жени. Много хора се интересуват да научат повече за връзката му. Прегледахме акаунтите му в социалните медии и изтърсихме мрежата, но не можахме да намерим нищо за партньора му. Той сподели няколко снимки със свои колеги и модели в социалните си мрежи. Възможно е той да не е във връзка. От друга страна, разумно е да се предположи, че той иска да запази личния си живот личен. Според източници връзката му е необвързана и се надяваме, че скоро ще разкрие информация за любимата си.

Популярни Публикации