Гуинет Пауъл почина на 76-годишна възраст

Гуинет Пауъл , популярната актриса, почина на 8 септември на 76-годишна възраст. Пауъл почина в резултат на усложнения след операция на перфорирано дебело черво, според нейния агент Матю Лейси. Той продължи да казва, че актрисата, добре известна с ролите си в ситкома на BBC Grange Hill, е починала тихо със съпруга и племенницата си до нея. Подробности около погребението й ще станат ясни скоро.

Героят на Гуинет Пауъл в Grange Hill

Гуинет Пауъл играе Бриджит МакКлъски в Grange Hill, детски телевизионен драматичен сериал на BBC. Пауъл работи като директор на Grange Hill от 1981 до 1984 г. и след това отново от 1986 до 1991 г. Grange Hill, създадена от Фил Редмънд, стартира по BBC1 на 8 февруари 1978 г. и се превърна в една от най-продължителните програми по британската телевизия. Сериалът стана известен с трикратната смяна на тематичната музика. Сериалът приключи през 2008 г. след 30 години в ефир, защото създателите вярваха, че е изчерпал своето.

 Гуинет ПауълВсичко, което трябва да знаете за Гуинет Пауъл

Гуинет Пауъл, която е родена на 5 юли 1940 г., постъпва в гимназията за момичета в окръг Чидъл. Тя получи признание от критиците за изпълнението си на Дебелия Урс в продукцията на Националния младежки театър „Панаирът на Вартолемея“ на Бен Джонсън. Въпреки обучението си като учител в Goldsmiths, University of London, тя избира да се занимава с актьорство.

Тя направи своя телевизионен дебют в The Guardians, LWT научно-фантастичен трилър сериал. Програмата, създадена от Рекс Фиркин и Винсънт Тилсли, започва на 10 юли 1971 г. и завършва на 2 октомври 1971 г. Тя продължава да изпълнява малки роли в различни телевизионни сериали, докато не е избрана за Grange Hill, драма на BBC1. В интервю през 2008 г. тя каза, че героинята й е създадена като близначка, но тогава е била твърде млада.

Гуинет искаше да играе нов вид роля и призова сценаристите и продуцентите на Grange Hill да премахнат нейния герой от програмата. Тя асистира на Е. Правата са придобити от Дневника на провинциалната дама на М. Делафийлд, който е адаптиран в пиеса за една жена в Единбург.

 Гуинет Пауъл

Пауъл също беше включен в A Touch of Frost, Father Brown, Heartbeat, Hetty Wainthropp Investigates и други телевизионни предавания. В един епизод на BBC Schools, Watch, тя играе учителка. В гостуване за един епизод на Ashes to Ashes, Гуинет повтори ролята си на г-жа МакКлъски. Тя участва като Нана в комедията на BBC Three The Gemma Factor и като поддържащ герой в мистериозния сериал на Nickelodeon House of Anubis. Тя изигра Поли Дейвис в комедията на Channel 4 Man Down.

В Twitter хората отдават уважение на Пауъл.

Гуинет Пауъл е добре известна през годините с безупречните си изпълнения в различни телевизионни сериали. Когато новината за нейната смърт се разпространи, Twitter беше залят от почит.

Популярни Публикации