Guaynaa предложи дългогодишната си приятелка Lele Pons по време на сета на DJ Steve Aoki

На 31 юли YouTuber и онлайн сензация Lele Pons предложи брак на дългогодишния си любовник Guaynaa. Леле също така разкри в социалните медии, че нейният приятел, който сега е нейна годеница, й е предложил брак на главната сцена на Tomorrowland. По време на изпълнението на DJ Steve Aoki, Guaynaa й предложи брак. Въпреки че двойката е заедно от 2020 г., те първоначално не разкриха връзката си. Въпреки това, подозренията за тяхната връзка започнаха да циркулират, когато бяха видени заедно за Se Te Nota. Двойката вече е сгодена и планира да се ожени.

Леле Понс се сгоди за дългогодишен любовник и рапър Гуайнаа.

Леле Понс обяви новината в Instagram, което я направи официална в социалните мрежи, със снимка на любовника на колене, който предлага брак на сцената. Споделяйки снимките, тя каза:

Връзваме възела!!! Guaynaa, обожавам те с цялото си сърце!! Толкова се вълнувам да прекарам остатъка от живота си с теб! 100x ДА!!! Гуая

Леле публикува снимки на огромния диамантен пръстен, както и други моменти от предложението и от щастливата двойка в поста. Двойката може да се види как се прегръща и радва във видео, качено от сензацията в социалните медии. Парис Хилтън, която също беше там по време на предложението, туитна друга снимка от събитието. Парис изрази радостта си и поздрави приятеля си, като каза:

сестра! Какъв фантастичен повод! Колко романтично е да бъдеш предложен на главната сцена на Tomorrowland! Какво настроение! LelePons и Guaynaa, честито! Във всеки смисъл вие сте страхотни заедно! Обожавам те и съм изключително щастлив, че бях там за това изключително значимо житейско събитие. Ти заслужаваш цялата любов на света. Много се вълнувам за сватбата!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lele Pons (@lelepons)

Кой е Guaynaa? Подробности за годеницата на Леле Понс

Guaynaa, известен още като Jean Carlos Santiago Perez, е пуерторикански рапър и музикант, известен най-вече с популярните си песни като ReBoTa. През април 2019 г. популярната латино песен дебютира в списъка на Billboard Hot Latin Songs. 29-годишната звезда е родена през 1992 г. и е подписала с Universal Music Latino и Republic Records. Вокалистът е работил по Taxi с Mariah Angeliq и Se Te Nota с Lele Pons.

 Гуая

През февруари 2020 г. той беше номиниран за наградата Premios Heat с Paloma Mami и Cami. Premios Heat е годишното събитие на Latin Music Awards. Сценичното име на годеника на Леле Понс произлиза от термина Guaynabito, който е жаргон за човек от горната средна класа от град Guaynabo. Guaynaa излизаше с Jacky Fontanez през 2019 г., преди да започне връзка с Lele. Освен като певец и рапър, Guaynaa е добре познат и в социалните медии, където има над 6 милиона последователи в Instagram и 3 милиона абонати в YouTube. Той изглежда е активен в социалните медии и държи феновете си в крак с всички проекти, върху които работи.

Популярни Публикации