Грифин Матюс- Биография, възраст, височина, нетна стойност, запознанства, връзка

Грифин Матюс е известен актьор, журналист и активист в Съединените щати. Грифин Матюс стана известен като Д’Унте в комедията на Netflix „Скъпи бели хора“. Научете всичко за Грифин Матюс Възраст, височина, нетна стойност, запознанства, връзка

Бързи факти

Пълно име: Грифин Матюс
Дата на раждане: 25 декември 1981 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Американски актьор, писател и активист
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Мат Гулд
Нетна стойност 0k- милион (приблизително)
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Питсбърг, Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Братя и сестри две
деца две

Биография на Грифин Матюс

Грифин Матюс е роден в Питсбърг, Пенсилвания, на 25 декември 1981 г. Той ще навърши 40 години през 2021 г. и неговият слънчев знак е Козирог. Той е от афро-американски произход и е натурализиран гражданин на Съединените щати. По същия начин той е закрил информация за семейството си, което включва баща му и майка му.

Все пак той е второто дете на родителите си. Има двама братя, чиито имена засега са неизвестни. Освен това той притежава улично куче на име Уенди Минди Джесика. Освен това той има кученце на име Патрик.Преминавайки към обучението си, той завършва университета Карнеги Мелън в Питсбърг, Пенсилвания, с B.F.A. в музикалния театър.

Височина и тегло

Известният актьор е висок 6 фута 2 инча. Грифин Матюс най-вероятно е мъж със средно телосложение. За разлика от това той има вълниста черна коса и черни зъби. Освен това той има татуировки на раменете и задната част на врата.

кариера

Грифин Матюс е създател на UgandaProject, организация с нестопанска цел, посветена на финансирането на образованието на угандийски сираци. Той основава групата през 2005 г. Матюс и съпругът му Мат са съавтори на Witness Uganda, базиран на истинския разказ за хуманитарните мисии на Матюс в Уганда.

Witness Uganda: The Documentary Musical, който той също е създател, имаше световната си премиера в American Repertory Theatre на Кеймбридж на 4 февруари 2014 г. Освен това той е добре известен актьор, който придоби известност поради изявите си в телевизионни предавания като Стюардесата и скъпите бели хора. По същия начин той участва в телевизионния сериал The Flight Attendant като Shane Evans заедно с Kaley Cuoco, Michiel Huisman и Zosia Mamet.

Той също така се появява в сериали на HBO Max като Ballers и Law and Order: SVU, както и в пилоти на NBC като Happy Valley, The Carrie Diaries, The Mentalist и Weeds.

Нетното състояние на Грифин Матюс през 2022 г

Това съобщават и други медии Грифин Матюс има нетна стойност между 0 000 и милион към октомври 2022 г. поради основната му професия като актьор. Освен това неговите допълнителни спестявания, заплата и годишни печалби сега не са известни.

Запознанства и връзка с Грифин Матюс

Грифин Матюс е открито гей майка n, както се вижда от личния му живот. Той се гордее, че е част от общността на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните. Той е женен за Мат Гулд, композитор и писател. Двойката възнамерява да се ожени през 2018 г.

Те са гей родители на две деца, но няма информация за децата им. По същия начин се знае малко информация за романтичния им живот.

Популярни Публикации