Грейс Сайф- Нетна стойност, възраст, биография, височина, гадже, Instagram, кариера и факти

Грейс Сейф е известна 24-годишна актриса. Грейс Сейф стана известна след участието си в ролята на Ани Ачола в хитовия сериал на Netflix „13 причини защо“. Научете повече за Грейс Сайф Нетна стойност, възраст, биография, височина, националност, етническа принадлежност, гадже, Instagram, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Грейс Сейф
Дата на раждане 07 октомври 1995 г
Възраст 27 години
Хороскоп Паунд
Късметлийско число 5
Щастлив камък Перидот
Щастлив цвят Син
Най-доброто съвпадение за брак зодия Близнаци
Пол Женски пол
Професия актриса
Държава Англия
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 0k на година
Цвят на очите Тъмно
Цвят на косата Брюнетка
Размер на тяло 34-25-35
Родно място Манчестър
Националност британски
Етническа принадлежност Британско-африкански
образование Кралска академия за драматично изкуство
Instagram Instagram на Грейс Сейф
IMDB Грейс Сейф IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Грейс Сейф

Грейс Сейф е роден в Манчестър, Англия, на 7 октомври 1995 г. В момента тя е на 27 години и с британско гражданство. По същия начин тя е родена от афро-британски родители. В момента тя живее в Лондон, Англия, Обединеното кралство. Що се отнася до образованието на красивата актриса, тя посещава Кралската академия за драматично изкуство в Лондон, Англия. През 2017 г. тя получава бакалавърска степен. в актьорството.

  Епохата на Грейс Сейф

Епохата на Грейс СейфВисочина и тегло на Грейс Сейф

Колко висока е Грейс Сейф? Грейс Сейф е висока 5 фута 6 инча и тежи 54 килограма. Нейните мерки са 34-25-35 инча. По същия начин тя има красива брюнетка коса и тъмни очи. Номерът на обувките й е 7.5 (САЩ), а размерът на роклята й е 6. (САЩ).

  Грейс Сейф

Грейс Сейф позира за снимка Източник: Instagram

Грейс Сайф Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Грейс Сейф? Тя има много пари като актриса, които би могла да използва, за да посрещне нуждите си. В момента Грейс Сейф има нетна стойност от около милион USD към 2021 г . Освен това тя печели 100 000 долара годишно от сериала на Netflix 13 причини защо.

  Грейс Сайф Нетна стойност

Грейс Сайф Нетна стойност

Професионален живот и кариера на Грейс Сейф

Що се отнася до кариерата на Грейс Сейф, тя е активна от 2016 г. През същата година тя прави своя филмов дебют с Уилтън, късометражен филм. Тя дори се появи във всичките 13 епизода на сезон 3 от 13 причини защо. Тя също се появява като Аби във видеоиграта World of Warcraft: Battle for Azeroth. По същия начин през 2017 г. тя изигра второстепенната роля на Ейнджъл Хърли в драматичния сериал, а през 2018 г. се появи в късометражен филм, наречен „Night Out“, в който играе Шабс. Надпис на Грейс Сейф: Грейс Сайф играе героя на 13 причини защо във филма 13 причини защо (Източник: списание Seventeen)

Грейс Сайф Гадже и срещи

Кой е гаджето на Грейс Сейф? Грейс Сейф никога не се е женила и няма деца. В момента е необвързана. Тя просто се концентрира върху кариерата си и отделя повече време на себе си. Що се отнася до предишната й връзка, тя се срещаше с човек, чието име не беше разкрито. По същия начин Били Пайпър, английска актриса, танцьорка и певица, е неин ментор. Тя рядко говори за личния си живот в медиите или публично и не е правила публични изявления за своите афери. Освен това тя успя да го запази в тайна.

Също така, знайте за Нетна стойност на Бо Джаксън, биография, възраст, съпруга

Популярни Публикации