Грейс Мърдок - Wiki, възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Грейс Мърдок е известен член на семейството на американска знаменитост, Starkid, влиятелен човек в социалните медии, брокер и предприемач от Ню Йорк. Тази прекрасна жена е добре известна в цялата страна като дъщерята на Рупърт Мърдок. Рупърт Мърдок е роден в Австралия американски бизнесмен и инвеститор, според Wikipedia.

Бързи факти

Истинско име Грейс Мърдок.
Професия Член на семейството на знаменитост, Starkid, влиятелен човек в социалните медии, брокер и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 20 годишен.
Рождена дата 20 ноември 2001 г. (вторник).
Родно място Ню Йорк, САЩ.
Сегашен адрес Ню Йорк, САЩ.
Зодия Скорпион.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училището Брейрли.
Йейлски университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Грейс Мърдок

Грейс Мърдок е роден в Ню Йорк, САЩ, във вторник, 20 ноември 2001 г. Тя произхожда от утвърдено бизнес семейство. Грейс е на 20 години, когато става дума за нейната възраст (към 2021 г.). Всяка година на 20-ти тя празнува рожден ден. Тя е отгледана в богато семейство. Мърдок, според нейната страница в LinkedIn, е завършила The Brearley School през 2020 г. Тя се записва в университета Йейл след една година. Сега Грейс получава бакалавърска степен по либерални изкуства и науки/либерални изследвания. Тя ще получи дипломата си през 2025 г.

Височина и тегло на Грейс Мърдок

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Грейс Мърдок е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има лешникови очи. Грейс Мърдок

Нетната стойност на Грейс Мърдок

Колко е нетната стойност на Грейс Мърдок? Мърдок и семейството й живеят луксозен начин на живот в Ню Йорк. В момента тя се концентрира върху своите професионални и академични занимания. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Грейс Мърдок се оценява на приблизително 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Грейс е студентка в Йейлския университет, според нейната страница в LinkedIn. Тя ще получи бакалавърска степен по либерални изкуства и науки/либерални изследвания през 2025 г. Освен това тя прекара два месеца като стажант по развитие на недвижими имоти в WeWork. Работила е и като стажант по журналистика в The Wall Street Journal. Освен това в момента тя се концентрира върху по-нататъшното си образование.

Грейс Мърдок Гадже и срещи

С кого се среща Грейс Мърдок? Грейс е внимателна жена. Мърдок обича да прекарва време със семейството и приятелите си, според страницата й в Instagram. Тя също така сподели няколко свои снимки със своите приятели, родители и братя и сестри. Няма обаче точна информация относно текущата връзка или партньор на Грейс. Може би е необвързана. Ще се постараем да научим повече за личния й живот и ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Популярни Публикации