Грег Дутра- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност

Грег Дутра е известен метеоролог от Денвър, Колорадо, САЩ, журналист, метеоролог, медийно лице и онлайн знаменитост. Той спечели национално признание за работата си като метеоролог и метеоролог в известната мрежа ABC.

Бързи факти

Пълно истинско име Грегъри Дутра.
Известно име Грег Дутра.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 25 април 1986 г.
Възраст (към 2022 г.) 36 години.
Професия Синоптик, медийно лице и интернет личност.
Родно място Денвър, Колорадо, Съединени щати.
Резиденция Чикаго, Илинойс, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Държавно училище в Денвър.
Държавен колеж Линдън.
Квалификация Завършил атмосферни науки и метеорология.
Слънчев знак Телец.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг .

Възраст и ранен живот на Грег Дутра

Грег е роден на 25 април 1986 г , в Денвър, Колорадо, САЩ. Грегъри Дутра е пълното му име. В момента той живее в Чикаго, Илинойс, Съединените щати с членовете на семейството си поради работата си. Той е на 36 години (към 2022 г.). Открихме, че е посещавал държавно училище в Денвър, докато четем профилите му в социалните медии. Според страницата му в LinkedIn той е спечелил B.S. по атмосферни науки и метеорология в Lyndon State College във Върмонт между 2003 и 2007 г.

Височина и тегло на Грег Дутра

Грег Дутра е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Грег Дутра

Нетната стойност на Грег Дутра

Колко е нетната стойност на Грег Дутра? Известният метеоролог има приблизителна нетна стойност от 2 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г. Той изкарва прехраната си като писател, метеоролог и прогнозист на времето, наред с други неща. Той също така печели пари за отразяване на наземни доклади и предоставяне на много по-надеждна информация.

кариера

Грег Дутра се заинтересува от прогнозирането и избра да го изучава. След това той работи като метеоролог и метеорологичен журналист за WABI-TV в Бангор, Мейн, и започва да дава новини. След това преминава в KWQC-TV и KDVR-TV, където работи като метеоролог. Той беше сутрешен метеоролог на KDVR-daily TV. Според съобщенията той се присъединява към ABC 7 News през септември 2019 г. Той работи като прогнозист за времето и метеоролог за ABC7 Chicago. Ангажиментът му в ефир привлече вниманието на зрителите. Той винаги прави задълбочено проучване, преди да пусне новината на обществеността.

Съпруга и брак на Грег Дутра

Коя е съпругата на Грег Дутра? Още от студентските си години журналистът от ABC 7 е в любовна връзка с Амбър Дутра. Твърди се, че са учили в един и същи колеж и са планирали да прекарат остатъка от живота си заедно. От профила му в Instagram научихме, че са се оженили на 20 септември 2016 г. и са поканили всички членове на семейството, приятели и роднини.

Освен това двойката е родител на две прекрасни деца. Имената на дъщерите му са Брук Дутра и Ел Дутра. Неговите момичета са едновременно сладки и очарователни. Грег сподели много свои снимки с момичетата си в социалните медии.

Популярни Публикации