Грег Брукс- Wiki, възраст, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Грег Брукс е холивудски сайт мениджър. Той се включи в медиите, след като съди известната звезда от „Карибски пирати“ г-н Джони Деп.

Бързи факти

Рождено име Грег Роки Брукс
Име Грег Брукс
Псевдоним Роки, Грег, Брукс
Популярни за Съди Джони Деп по дело за нападение
език Английски
Училище Местна гимназия в родния град
образование Завършвам
Алма матер Държавен университет
Професия Мениджър на местоположение в холивудски филми
Зодия Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Възраст (към 2022 г.) 55-61 години
Дата на раждане ч/б 1961-1967
Място на раждане THE
Сегашен адрес THE
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг

Възраст и ранен живот на Грег Брукс

Грег Брукс е роден в Лос Анджелис, Калифорния. Брукс е на възраст между 55 и 61 години. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е американски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Той е член на екипажа и мениджър на локация, който трябва да е завършил с отличие най-голямата институция в Америка.

Височина и тегло на Грег Брукс

Грег Брукс е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 85 кг. Той има прекрасни топли черни очи и е плешив. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Грег Брукс

Нетната стойност на Грег Брукс

Колко е нетната стойност на Грег Брукс? Печалбите на Грег изглеждат разумни. Той може да е работил в холивудски филми през последните 20 години, но все още се бори да покрива правни сметки. В резултат на това нетната стойност на Грег се оценява на 0k USD.

кариера

Грег беше доволен от работата си като мениджър на обект. Той има 39 проекта, изброени в автобиографията си като мениджър на местоположения. Започва кариерата си като ръководител на обект през 1994 г., когато работи по късометражния филм Animal Instincts II. Оттогава той е натрупал много опит като ръководител на обект. Професионалната кариера на Грег Брукс пострада значително в резултат на делото му срещу Джони. Той работи много усилено, за да си намери работа. Но съдбата му се усмихна и той все още работи като управител на обект в Холивуд. През 2022 г. той работи като мениджър на локациите за филма на Лиза Азуелос I Love America.

Случаят Грег Брукс

Той подаде жалба срещу Джони Деп на 6 юли 2018 г. във Върховните съдилища на Лос Анджелис – Стенли Моск Съд. Оттогава журито не е започнало процеса. Животът на Брукс е силно повлиян от събитието между Джони Деп и Грег. Той работи усилено, за да спечели това дело срещу Джони. Когато събитието се случи, Грег информира режисьора на филма „Град на лъжи“, че екипът трябва да завърши всичко и че следващият кадър на Деп ще бъде последният му поради отказа на правителствените власти да разрешат заснемане навън. Но коментарите му много го притесниха.

Съпруга и брак на Грег Брукс

Коя е съпругата на Грег Брукс? Що се отнася до семейното положение на Грег, той е женен за съпругата си Стейси Галин Брукс от 2 май 1999 г. Той също е баща на две момчета. Стейси, съпругата му, е добре образована дама. Стейси притежава и управлява Heart Light-Assisted Referral Service в Лос Анджелис. Тази фирма предлага на старейшините вариант за настаняване.

Популярни Публикации