Греъм Суифт - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Греъм Суифт е директор на уебсайт, художник и предприемач от Обединеното кралство. Той е добре известен в Обединеното кралство със своите произведения на изкуството и картини. Хората в Обединеното кралство обичат да признават брилянтните артисти и Греъм е един от тях.

Бързи факти

Пълно истинско име Греъм Суифт
Псевдоним Греъм
Популярни за Като съпруг на известната британска личност Сара Бини
език Английски
Име на училище Местно училище в родния град
образование Завършил изкуства
Алма матер Roehampton Institute.
Професия Бизнесмен, художник
Зодия Не се знае
Националност британски
Етническа принадлежност британски
Нетна стойност 1 милион щатски долара
Възраст (към 2022 г.) 43 години.
Дата на раждане През 1973г
Място на раждане Лондон
Сегашен адрес Лондон
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг
В лири: 176 паунда .
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″

Възраст и ранен живот на Греъм Суифт

Греъм Суифт T е роден в град Лондон. Той каза, че е роден през 1973 г. Греъм, на 49 години, е богат бизнесмен. Той среща съпругата си за първи път, когато е на 18 години, по време на ранния си живот. Срещата на Греъм с любовта на живота му в млада възраст не го отклони от мотивите и стремежите на живота му. Запазва образованието и художествените си начинания. Получава високо образование. Греъм завършва Института Рохамптън със степен по изкуство.

Височина и тегло на Греъм Суифт

Греъм Суифт е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Греъм Суифт

Нетната стойност на Греъм Суифт

Колко е нетната стойност на Греъм Суифт? Греъм Суифт каза, че печели пари от продажба на произведения на изкуството, инвестиране в недвижими имоти и управление на услуга за запознанства. Той изкарва добре от няколкото си източника на пари. Сега Греъм има приблизителна нетна стойност от милион USD.

кариера

Греъм Суифт показа своите артистични умения на много представления след дипломирането си. Работата му е показвана в лятната изложба на Кралската академия и в галерия Llewellyn Alexander. Той продължи да показва своите картини в продължение на много години. Специализира в човешка форма и автопортрет. Греъм взе продължителна пауза от рисуването през 2020 г., за да се концентрира върху ремонта на полузапуснатата стара млечна ферма. Греъм също е работил в сектора за развитие на имоти със съпругата си като бизнесмен.

По-късно, когато Греъм и Сара се срещаха, те излязоха с концепцията за създаване на услуга за запознанства, която да помогне на много млади хора да намерят любов онлайн. В крайна сметка те създадоха своя уебсайт за запознанства Mysinglefriend.com след брака си. Като съсобственик със съпругата си Сара, Греъм наблюдава вътрешните операции на своя уебсайт.

Съпруга и брак на Греъм Суифт

Коя е съпругата на Греъм Суифт? Греъм Суифт и съпругата му Сара Бени разкриха в съвместно интервю, че са се запознали, когато сестрата на Греъм Каролайн Суифт започнала да излиза с брата на Сара. Сестрата на Греъм организира среща на сляпо между брат й и Сара. Греъм беше на 18, когато отиде на среща на сляпо със Сара, а Сара беше на 19.

Греъм и съпругата му излизаха повече от десет години, преди да се оженят. Сара и Греъм вече са родители на четири деца. Имената на децата им са Били Суифт, 17, Чарли Суифт, 15, Рафърти Суифт, 13 и Лори Суифт, 12. Съпругата на Греъм Сара Бийни разкри пред света през август 2022 г., че е диагностицирана с рак на гърдата и Греъм помага през най-трудните дни от живота й. Сара каза, че ще бъде лекувана от рак на гърдата с лъчетерапия и химиотерапия.

Популярни Публикации