Грант Мелън- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Грант Мелън е актьор, текстописец и режисьор от Съединените щати. По същия начин Грант Мелън е добре известен като бивше гадже на Нина Добрев, канадска актриса. Освен това Нина Добрев е добре известна с ролята си в „Дневниците на вампира“, американски свръхестествен телевизионен сериал за тийнейджъри. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Грант Мелън, приятелка на Грант Мелън, нетна стойност на Грант Мелън, етническа принадлежност на Грант Мелън и повече подробности

Бързи факти

Пълно име: Грант Мелън
Дата на раждане: 23 септември 1986 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Директор
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Разделям Nina Dobrev
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 42-32-37
Родно място Питсбърг, Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършвам
баща Грант Мелън старши
Майка Джанис
Братя и сестри две

Биография на Грант Мелън

Грант Мелън е роден на 23 септември 1986 г. и е на 34 години към момента на писане. Неговата зодия е Везни, тъй като е роден в края на септември. По същия начин Грант е роден в Питсбърг, Пенсилвания, и е гражданин на Съединените американски щати. По същия начин, когато става въпрос за неговия етнически произход и религия, той е кавказец и християнин.

Грант е син на Грант Мелън старши и Джанис Грей. По същия начин, Грант Мелън, баща му, е американски финансов съветник, а Джанис Мелън, майка му, е предприемач.По същия начин Грант е едно от трите деца на родителите си. Той също има сестра и брат на име Нина Мелън и Спенсър Мелън. Освен това Нина посещава FSW Bucs, а Спенсър посещава университета в Синсинати. Освен това Грант посещава централната католическа гимназия в Питсбърг в Питсбърг, Пенсилвания.

След това той се записва в Wharton School of Business към Pennsylvania University of Pennsylvania. Освен това той има бакалавърска степен по недвижими имоти и непълнолетна по политически науки. Той прекарваше уикендите си в тренировки и учене по време на студентските си години. По същия начин Сюзън Батсън беше негов треньор по актьорско майсторство, преди да се премести, за да продължи занаята си на пълен работен ден.

Височина и тегло

Този завършен актьор е висок 6 фута 2 инча (74 инча) и тежи приблизително 85 килограма (187 фунта). Грант също има стегнато и мускулесто тяло, с жизненоважни показатели (42-32-37) инча. По същия начин Грант има светла кожа, зелени очи и тъмнокафява коса.

кариера

Грант започва да играе на много ранна възраст в професионалната си кариера. Въпреки дипломите си по бизнес и политически науки, Грант винаги се е интересувал от актьорството. По същия начин той получава актьорско обучение през уикендите в Ню Йорк от актьорския треньор Сюзън Батсън. Грант също се появи във филма на Тайлър Пери „If Loving You Is Wrong“ и телевизионния сериал „Hollywood Madness“. Освен това Грант е сценарист и режисьор в допълнение към актьорството. Той написа и режисира „BESTIE“. Грант е режисьор и сценарист на този късометражен филм.

Грант Мелън Нетна стойност през 2022 г

Нетната стойност и приходите на Грант се определят от професията му на режисьор и продуцент. По същия начин, Грант Мелън се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г. В медиите обаче няма информация за стойността на активите му.

Приятелка на Грант Мелън, запознанства

Понастоящем Грант е необвързан и хемосексуалист. Освен това той не се среща с никого в момента и се концентрира върху кариерата си. Грант обаче е излизал преди това с българо-канадска актриса. Тя е актриса по професия и е най-известна с ролята си в „Дневниците на вампира“. По същия начин тя е активен доброволец, който е работил като доброволец за различни благотворителни организации, включително благотворителни организации за рак на гърдата, Hunger Bites и Project Pink.

Популярни Публикации