Грант Маршал - биография, възраст, нетна стойност, приятелка, височина, кариера

Грант Маршал е американски комик и влогър, който също публикува предизвикателства, танцови видеоклипове и видеоклипове за синхронизиране на устни в своя TikTok канал, Грант Маршал. Грант Маршал и нейната бивша приятелка често си сътрудничиха върху неговите видеоклипове в TikTok. Той е воден от силно желание да забавлява и да разсмива другите. Знайте всичко за Грант Маршал - биография, възраст, нетна стойност, приятелка, височина

Бързи факти

Пълно име: Грант Маршал
Дата на раждане: 18 март 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Разделям Ели Вандел
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Зеленикаво-кафяв
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри Една сестра (Пейдж Маршал)

Биография и ранен живот

Грант Маршал е роден на 18 март 2002 г , в Съединените американски щати. Той е на 19 години и е роден под зодия Риби. Той е американски гражданин.

Имената на родителите му и информацията за контакт не са налични в момента. Той обаче включва изображения на родителите си в публикациите си в социалните медии. По същия начин той има сестра на име Пейдж Маршал. Пейдж често се появява в неговите публикации в Instagram и видеоклипове в TikTok. Освен това в момента няма налична допълнителна информация.Що се отнася до неговото образование и пълномощия, името на училището, което е посещавал, в момента не е налично. Наскоро е завършил гимназия и въз основа на възрастта си трябва да бъде записан в университет. Освен ако не е отпаднал или е избрал да се откаже от по-нататъшно образование.

Височина и тегло

Височината и теглото му не са налични в момента. По същия начин други измервания на тялото, като гръдна обиколка, обиколка на талията, обиколка на ханша и други размери не са налични. Той обаче има слаба физика и много красиво лице. Освен това има кестенява коса и зеленикаво-кафяви очи. Като цяло има изключително привлекателно лице.

кариера

Грант Маршал е американска TikTok звезда. Грант Маршал стартира своя акаунт в TikTok през 2019 г. Той има 565 видеоклипа в TikTok. Той има 41,2 милиона харесвания. Първото му видео беше „Hmmm tic tocs or prom“ Ellie Vandeel, бившата приятелка на Маршал, също участва във видеото. Видео за абитуриентски бал.

След това той качи още видеоклипове в TikTok. Той публикува видеоклипове в TikTok със сестра си. Видеоклиповете на Маршал са много. Неговите съвместни видеоклипове са популярни в приложението. Да, залезът е прекрасен, но Ели, абсолютно зашеметяваща и Гледайте, за да видите дали сме се ЦЕЛУВАЛИ са популярни двойки кадри в неговия акаунт.

Последователи в Instagram: 227k. 97 публикации в Instagram. Той е известен със страхотния си външен вид, прекрасна усмивка, стил и харизма. Неговите снимки в Instagram са привлекателни и забавни, привличайки много последователи. Той публикува семейни снимки в Instagram. Грант Маршал има канал в YouTube. От 13 август 2014 г. каналът има 514 376 гледания. Това е първото му видео в YouTube. Видеото от 8 юли има 131 гледания.

КОЙ МЕ ПОЗНАВА ПО-ДОБРЕ?? ИЛИ СЕСТРА? Видяно е 87 000 пъти от 30 юни 2019 г. Скъсахме..., Забавна среща с моя GF!!, ЕДИН ДЕН с МОЯТА ПРИЯТЕЛКА!!! (дата) и ДАТА/УИКЕНД с моята ПРИЯТЕЛКА също са популярни. Всеки видеоклип има хиляди гледания.

Той притежава акаунти в YouTube с бившата си приятелка Ели. Те се разделиха и спряха да качват видеоклипове. Каналът, стартиран през януари 2020 г., включва четири видеоклипа. Той беше млад спортист. Играе бейзбол, футбол и лови риба.

Грант Маршал Нет Уърт

Грант Маршал има нетна стойност между 5 милиона долара към 2022 г . Основните му източници на приходи са Youtube и TikTok. Освен това той има своите стоки и печели пари от тях.

Връзка с Грант Маршал

Грант Маршал в момента е необвързан. Той имаше връзка с Ellie Vandeel, друг потребител на TikTok. Те започнаха да се срещат през 2018 г. и се срещаха близо две години. Те обаче се разделиха през 2020 г. и вече не са заедно. Маршал дори публикува видео, обясняващо раздялата им на своите фенове и поддръжници. Те се появяваха редовно във видеоклиповете на другия в TikTok и YouTube. Освен това той иска да се концентрира върху мечтите и кариерата си в момента, вместо да бъде в романтична връзка.

Освен това той често включва родителите си в публикациите си в социалните медии. Освен да създава съдържание в социалните медии и да прекарва време със семейството си, той обича да спортува и да пътува. Той заяви, че плажът е едно от любимите му места за прекарване на времето с любовта му.

Популярни Публикации