Grainne Mullan - Wiki, възраст, нетна стойност, височина, съпруг, кариера

Грейн Мълън е добре известна публична личност в Обединеното кралство. Нейният съпруг, г-н Анди Флетчър, е известен английски клавирист, DJ и основател на електронната група Depeche Mode.

Бързи факти

Пълно истинско име Грейн Флетчър Мулан
Име Грейн Мълън
Псевдоним зърно
Възраст (към 2022 г.) 58 години
Популярни като Съпруга на музиканта Анди Флетчър
Професия Домакин, общественик
Дата на раждане През 1964г
Място на раждане Базилдън, Есекс
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Лондон
Алма матер 1. Университетът на Алабама (не е потвърдено)
2. Annada Govt. Гимназия, BrahmanBaria (не е потвърдено)
Училище New Hall School
образование Завършвам
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Националност британски
Етническа принадлежност британски
Религия християнството
Зодия Не се знае
Езици Английски.
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг
В лири: 136 паунда
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Grainne Mullan

Грейн Мълън е роден през 1964г , в Базилдън, Есекс . Тя е 58 години към 2021 г . Grainne Mullan е пълното му име. Тя е израснала във Великобритания, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин Grainne Mullan е британски гражданин. Тя е от бялата етническа принадлежност. Нейната вяра е християнството. Тя посещава училище New Hall за гимназиалното си образование. След това Grainne става най-добрият студент в една от най-добрите институции в Обединеното кралство.

Височина и тегло на Grainne Mullan

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Grainne Mullan е висок 5 фута 7 инча и тежи около 62 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Грейн Мълън

Нетната стойност на Grainne Mullan

Колко е нетната стойност на Grainne Mullan? Грейн напусна работа през 2001 г. и живееше от заплатата на съпруга си до края на живота си. Тази прекрасна дама се оценява на нетна стойност от 0k USD в момента. Съпругът на Grainne Mullan, от друга страна, е завещал нетна стойност от 15 милиона долара на съпругата и децата си. Grainne официално ще стане собственик на всички активи и имоти на Andy Flecther през следващата година, увеличавайки нетната си стойност.

кариера

Грейн е работила в частния сектор и никога не е имала същата забавна способност като съпруга си Анди. Тя започва кариерата си в областта на връзките с обществеността с Ferret and Spanner. Преди това е била ръководител на телевизията във Ferret and Spanner PR. Тя работи там до 1991 г., като започва през 1985 г. Grainne Mullan се присъединява към Gascognes като управляващ директор през 1992 г. и напуска през 2001 г. Grainne е пенсиониран от 2001 г.

Grainne Mullan Съпруг и брак

Кой е съпругът на Grainne Mullan? През 1988 г. Grainne се запознава със съпруга си. Анди Флектър се бореше с работата си, когато тя го срещна през 1988 г. По това време Анди пътуваше по света с групата си. Те се влюбват един в друг след няколко случайни срещи. Анди и Грейн се ожениха на 16 януари 1993 г. след 5 години връзка. Грейн и Анди планираха да отпразнуват 30-ата си годишнина от сватбата следващата година. Въпреки това, със смъртта на Анди на 26 май 2022 г., това вече не е осъществимо и връзката на двойката е прекратена след 29 години. Последната ваканция на Анди с Grainne се състоя на 17 април 2022 г. в Барселона, Испания.

Що се отнася до децата на Grainne Mullan, тя е едновременно майка и баба. Меган Флектър е нейна дъщеря и е родена на 25 август 1991 г., преди брака на Грейн с Анди Флетчър. Г-н Джо Флетчър, нейното второ дете, е роден на 22 юни 1994 г. Сега Джо работи като учител през деня и като барман и DJ през нощта. Той е инструктор в Gesher School, барман в Soho House & Co и DJ в Koko London. Меган Флектър получава бакалавърска степен по икономика и международни отношения. Работи с International Talent Booking.

Популярни Публикации