Говори се, че Tamra Judge ще се присъедини към актьорския състав на RHOC Сезон 17

Актьорският състав на RHOC Сезон 17 беше разкрито и кралицата ще се върне. Tamra Judge е готов да се завърне в програмата Bravo след две години прекъсване. По време на BravoCon 2022, Джадж каза, че е била шокирана да бъде помолена да се върне за сезон 17 на RHOC. Тя изрази тъгата си и разказа за силните чувства, които е изпитала, когато е била уволнена.

Тя продължи да казва:

Стигнах дотам, че първата година плачех в поза на плода. Бях разстроен, че не бях на сцената, че всички останали снимаха и за всичко останало.Тя описа изненадата си от обаждането. Тя си спомни, че са заявили, че искат да я видят, което не можеше да повярва, тъй като все още не знаеше защо е била изгонена от RHOC и искаше да се върне. Вики Гунвалсън, която, подобно на Тамра, напусна шоуто след сезон 14, също се завръща. Въпреки че новината за завръщането на Вики е свежа, когато риалити звездата научи, че нейната приятелка Тамра е планирана да се върне в RHOC, тя изрази вълнението си за нея.

 Тамра съдия

Тя продължи да казва:

Ако не бях, щях да съм ужасен приятел. Да, страдам от FOMO. Аз съм точно като всяка друга дама, която се чувства по този начин.

Тамра се присъединява към ансамбъла RHOC през сезон 3 и остава в ключова роля до сезон 14, когато е уволнена. През 2020 г. тя влезе в Instagram Live и каза на Анди Коен, че прекратяването й е мотивирано от пари. Тя също изрази скръбта си, като каза, че ридае и не може да яде или да спи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Brandi Glanville (@brandiglanville)

Tamra Judge беше твърде скъпо за RHOC.

Когато Tamra Judge и Vicki Gunvalson бяха уволнени от Bravo, хората предположиха, че е така, защото мрежата искаше да наеме по-млади таланти, но това не беше причината. Тамра обяви отсъствието си от програмата в социалните мрежи. В публикация в Instagram тя каза:

Бяха изпълнени със събития 12 години. Но е време да продължа напред; Съжалявам, че си отивам, но съм ентусиазиран за това, което предстои. Обожавам ви двамата.

Въпреки че Джъдж обичаше времето си в програмата, в по-голямата си част тя изрази недоволството си от това, че е изобразявана негативно многократно през 2019 г. и дори потърси отговорност от продуцентите. Мрежата беше готова да даде на Джъдж приятелска роля в следващите сезони, но тя отказа. Анди Коен каза, че й е дал възможност да завърши разказа си в сезон 15, но тя е отказала, тъй като не е искала да се върне към ограничена роля.

 Тамра съдия

Той заяви:

Бяхме й дали три епизода да се върне и да завърши нейния разказ… Това е правилно. Тя беше категорично против това. В крайна сметка тя е в програмата от 12 години. Искахме да я изпратим със стил.

Джъдж говори за RHOC в подкаста Everything Iconic. Тя каза на Дани Пелегрино, че това е било фантастично бягане и че се радва, че се е случило.

Тя продължи да казва:

Ако се стигна до етапа, в който имах статут на приятел. Готов съм. Пътувах дълго. Беше фантастично бягане. Радвам се, че това се случи. Ако случаят е такъв, просто не виждам смисъл – или съм all in, или all out.

Официалната дата на пускане на сезон 17 все още не е разкрита. Сезон 16 приключи през април тази година. Следващият сезон на Истинските съпруги от Ориндж Каунти е малко вероятно да бъде публикуван преди 2023 г.

Популярни Публикации