Говори се, че Коди Фърн е гей? Всичко, което трябва да знаете за него

Коди Фърн е млад австралийски актьор. Той си създаде име в Холивуд след участието си в Боен кон, продукция на Националния театър. Сърцето на Фърн беше насочено към представленията, така че той напусна доходоносна професия във финансите. Сега той е нарицателно име, което го води към някои невероятни професионални преживявания и го поставя в светлината на прожекторите. През 2017 г. той дебютира в игрален филм с Дженифър Гарнър в The Tribes Of Palos Verdes. Той се появява и в последния сезон на House of Cards.

Коди Фърн гей ли е?

Актьорът не е говорил публично за сексуалността си, но феновете му спекулират с това, откакто Фърн за първи път стъпи на червените килими. Фърн облече няколко зашеметяващи и легендарни комплекта на червения килим, което накара феновете да се чудят дали той е хомосексуален. Фърн подчерта в интервю за Louis Vuitton, че модата е гъвкава по отношение на пола и не трябва да се диференцира въз основа на пола. Когато се яви на прослушване за роля и беше избран за хомосексуалния мъж, обвинен в сериен убиец, това допринесе за сюжета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cody Fern (@codyfern)Феновете може би са се надявали, че присъствието на Коди Фърн в сериала ще ги увери, че той е хомосексуален. Беше прието, че е истинско, когато последователите видяха снимки на Коуди и сензацията в социалните медии Ерик Смит заедно. Нетизените бяха нетърпеливи да спекулират, че Ерик Смит е гаджето на Коди. Фърн, от друга страна, е стиснат и не изглежда да говори открито за неговата сексуалност.

Коди Фърн на Versace

Бях придирчив към проектите, които исках да поема. Бях недоволен, тъй като не получавах работата, каза Коди. Коди грабна Версаче, докато той обмисляше да си вземе една година почивка от актьорството, за да се концентрира върху писането и режисурата. Идеята за The American Crime Story му хрумва, когато е в Лондон, където работи върху пълнометражен филм, който сам пише и режисира. Героят на Коуди в поредицата се открояваше и зрителите можеха да видят, че е на правилния път.

 Коди Фърн

Коди Фърн

Фърн демонстрира актьорските си способности като втората жертва на Андрю Кунанан в поредицата The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story на FX. Според него персонажът му в сериала представлява пласт, който се бори с хомофобията и интернализираната ЛГБТ вина. Феновете обвиниха актьора от 'Американска история на ужасите', че има партньор, защото смятаха, че неговата персона в шоуто може потенциално да бъде истинската му самоличност.

Коуди Фърн Гаджето, за което се говори

Твърди се, че Ерик Смит е гаджето на Фърн, но тази информация не може да бъде потвърдена поради липса на доказателства. Хората, които правят предположения за неговата сексуалност, изглежда не го притесняват. Коди никога не е признавал открито, че е гей, въпреки че публикува снимки с предполагаемия си партньор Ерик Смит. И двамата парадират със снимките си от ваканцията и публикуват сладки снимки, на които излизат заедно в Instagram. За съжаление връзката на Коди с Ерик все още е загадка.

Популярни Публикации