Говори се, че Ерин Мориарти се среща с Антъни Стар

Хората са естествено любопитни относно живота на своите любими знаменитости, особено ако са големи почитатели. В този случай това е Ерин Мориарти от The Boys. Мориарти спечели слава като Starlight в сериала от 2019 г. Героят й завършва с Хюи (Джак Куейд). За EW през февруари 2022 г. те бяха наречени най-интересните нови телевизионни отношения за гледане.

Заради ослепителната им връзка няколко фенове и медии предположиха, че Мориарти се среща с нейния екранен спътник. В публикация в Instagram актрисата отрече твърденията, наричайки Куейд свой приятел и брат.

Това проклето нещо. Никой, с когото бих предпочел да гледам @theboystv. Останахте с мен 2 сезона като партньори на сцена и 2 години като най-добри приятели. @джак куейд.Куейд също е извън списъка, тъй като се среща с Лизи Макгроудър от 2016 г.

Ерин Мориарти и още един „Момчетата“ Мориарти също е свързан с други звезди от The Boys.

 Ерин Мориарти

Феновете предположиха, че тя се среща с антагониста на Homelander Антъни Стар. Но не се заблуждавайте. Химията на екрана не съществува. Homelander напада сексуално Starlight, принуждавайки я да го ослепи при самозащита. Феновете предполагат, че нещо се случва, тъй като имат толкова много снимки един на друг в Instagram. Публикациите им в Instagram показват, че прекарват много време заедно, когато не работят.

Преди това да бъде потвърдено, публикацията публикува поредица от имейли от потребител и поиска помощ за декодирането им. Фен го дешифрира и разкри съдържанието на съобщението относно Стар и Мориарти. Не знаем дали анонимната информация е била истинска, тъй като нито един от актьорите не я е потвърдил.

 Ерин Мориарти

Мориарти Джейкъб Художник

Актрисата беше свързана с Джейкъб Артист преди Стар и Куейд. Според публикацията тя и партньорът й са започнали да се срещат през 2013 г. Мориарти споделяше снимки на Артист и Мориарти заедно в социалните медии. Creeto каза, че връзката им е прекратена през 2014 г. През май 2017 г. те все още се мотаеха в щанд за снимки, Soho House; така приятелството им не беше приключило. Мориарти е склонна да бъде доста дискретна относно любовния си живот и рядко го обсъжда. И актрисата никога не е потвърдила нито едно от тези твърдения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Антони Стар (@toni.starr)

Популярни Публикации