Говори се, че Джейсън Момоа се среща с Ейза Гонзалес

Според интернет Джейсън Момоа е в необичаен любовен сценарий. Говори се, че актьорът от 'Аквамен', който току-що се разведе с бившата си съпруга Лиза Бонет, се среща с друга актриса. Новата двойка дори беше видяна да се целува в Европа. Източници обаче сочат, че той отново живее с Бонет, което повдига въпроси дали все още е с бившата си съпруга.

Джейсън Момоа излиза ли с някой нов?

На 10 май 2022 г. Deux Moi получи blind idem от анонимен информатор, който твърди, че е видял Momoa да има PDA с друга актриса, Eiza Gonzalez. Забелязването се случи на 23 април 2022 г. по време на двубоя между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт в Лондон. Мога да потвърдя Джейсън М и Ейза Гонзалес, написа типстърът. Видях ги PDA на Tyson срещу McGregor в Лондон.

Оказва се обаче, че двамата са засичани заедно на публични места много по-рано. Момоа присъства на премиерата на Ambulance в Лос Анджелис на 5 април 2022 г. Там също дуото беше наблюдавано да общува с колегите си. Но нещата се връщат много по-назад. На Deux Moi на 2 март неидентифициран източник каза, че Момоа се среща с нов пикантен спътник. Ейза Гонзалес

Мога да потвърдя, че има връзка. Е горещо. Много горещо, каза лицето. Когато Deux Moi попита допълнително, те казаха, че тя също е актриса и че връзката е Muy caliente.

Този принос предизвика тема в Reddit, като някои незабавно спекулираха, че актрисата е Гонзалес. Но това не е всичко, на което беше обърнато внимание. Някои хора смятат, че е странно, че Момоа се среща с Гонзалес, докато все още е близо до бившата си съпруга Бонет.

Проблемът с бившата съпруга и съвместното родителство на Джейсън Момоа

На 12 януари 2022 г. Момоа и Бонет обявиха развода си. Те публикуваха съвместно послание в Instagram към останалия свят, обяснявайки позицията си. Според тяхното изявление те имат непоколебим ангажимент към двете си деца от 16-годишното им партньорство. И изглежда, че изпълняват обещанието си. На 2 март в Deux Moi се появиха няколко загадъчни статии, питащи дали Момоа и Бонет са се помирили. Чух се не официално отново заедно, но по приятелски начин, отговори страницата.

По-късно същия ден друг източник даде нова информация. Те казаха, че Момоа и Бонет живеят заедно, за да са родители и отрекоха обвиненията, че отново са били романтични. Хората обсъждаха странните обстоятелства на Момоа в публикацията в Reddit, отбелязана по-горе. Много хора вярваха, че Момоа е виновен за неспокойното му положение.

 Джейсън Момоа

Значи той се вижда с друга актриса, но се връща при жена си, за да стане родител? един човек спекулира. Защо ще прави живота му толкова труден?

Много хора не повярваха на твърденията на Момоа за срещи с Гонзалес поради споразумението му за съвместно родителство. Момоа, от друга страна, беше публичен за раздялата, като отхвърли слуховете за събиране няколко пъти през последните месеци. Друга страна твърди, че публикуването от Deux Moi на пикантни и мрачни забележки е расистко. Това е граничен расизъм и е просто неприятно и остаряло да се говори за латиноамериканска актриса като това? каза един човек.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies)

Презирам всеки, който даде бакшиш и DM, защото не видя, че този човек е расист, коментира някой друг. Момоа е свързван с много актриси, включително Гонзалес. През март беше съобщено, че звездата от 'Аквамен' се среща с Кейт Бекинсейл. Този мит обаче бързо изчезна.

Популярни Публикации