Говори се, че Ангъс Клауд се среща със Сидни Мартин

Изглежда всички говорят за Angus Cloud от Euphoria. В Twitter потребител и нейният приятел обвиниха Клауд в сексуално насилие. Неидентифицираната жертва беше публикувала история в Instagram, обвиняваща звездата, която Twitterati беше споделила отново в Twitter. Досега обаче нищо не е доказано и Cloud не е отговорил на твърдението.

Говори се, че Ангъс Клауд се среща със Сидни Мартин.

Нетизените сега го обсъждат по друга причина. Клауд се среща с актьора от фона на Euphoria, Сидни Мартин, според уебсайта за слухове за знаменитости Deuxmoi. Мартин се появява в началния епизод на сезон 2, озаглавен „Опитвайки се да стигна до рая, преди да затворят вратата“. Тя беше смятана за момичето по бикини за нейната сцена с басейн, в която тя седеше до басейна и разговаряше с Аштри.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Angus Cloud (@anguscloud)На 8 февруари 2022 г. сайтът публикува анонимен доклад, в който се твърди, че Мартин е изпускал улики за срещи със звездата. Феновете на програмата отидоха в Reddit, за да обсъдят слуховете. Мартин може да се опитва да си създаде PR, според един потребител, тъй като тя не би пуснала TikTok за това, ако се опитваше да го запази сдържано.

Ангъс Клауд и предполагаемата му приятелка

Въпреки това имаше спекулации, че Клауд се среща с колежката си Мод Апатоу. Клауд играе фигурата на наркодилъра Феско, докато Апатоу играе Лекси. В сезон 1 сюжетът на Феско се съсредоточава върху приятелството му с Рю, изиграна от Зендая Коулман. Въпреки това, през сезон 2, зрителите станаха свидетели на нова страна на Феско, когато той разви неочакван любовен интерес към Лекси. Двойката имаше очевидна връзка, което накара мнозина да се запитат дали са се виждали в реалния живот.

Клауд току-що говори с Bustle за нарастващата връзка на героя му.

Никой от тях не е имал наистина сериозно влюбване, тъй като Лекси е заета с училище, а Феско управлява компания, каза актьорът. Той отбеляза, че въпреки че идват от противоположни светове, двата героя се свързват невероятно добре. Феновете, подкрепящи Cloud и Apatow, ще бъдат разочаровани да научат, че няма да могат да се срещнат лично.

 Ангъс Клауд

Сам Копелман се среща с Мод Апатоу.

Според спекулациите актрисата от Euphoria излиза с автора на бестселъри Сам Копелман. На 20 януари 2022 г. двамата бяха забелязани на мача Ню Йорк Никс срещу Ню Орлиънс Пеликанс. Deuxmoi също получи анонимен сигнал, който предполага, че двамата се срещат поради публичното им излизане. Това беше подкрепено от история на People, която съдържаше снимка на двойката в играта.

 Мод Апатоу

Нито една от страните обаче не е проверила нищо. Преди това твърдение да стане вирусно, Апатоу беше свързан с другата си звезда от Euphoria Лукас Гейдж. Тъй като постоянно се появяваха в социалните медии един на друг, феновете предположиха, че са във връзка. Според The ​​Things, Кейдж е направил любовни забележки под всички техни изображения. Някои от изявленията бяха романтични, като U are an inspiration, О, танцувахме ли днес и се връщам към това веднъж седмично. Много красиво. И Мод отвърна, коментирайки снимките на Кейдж с фрази като Толкова прекрасно. Но никой от тях не призна слуховете.

Популярни Публикации