Говореше се, че Xolo Maridueña се среща с Mary Mouser

Един от най-често задаваните въпроси за Xolo Mariduea е, С кого се среща той сега? По логични причини темата виси до голяма степен в интернет. Връзките му на екрана са привлекателни, но той пази реалния си живот в тайна. Актьорът от Cobra Kai обаче изглежда не е дал обяснения за сегашните си връзки. Въпреки това той беше доста публичен за предишните си връзки и жени.

Бивши приятелки на Xolo Mariduea

Маридуеа излизаше с колежката си от Кобра Кай Хана Кепел, която изигра Муун в сериала, от 2018 до 2019 г. Те споделяха любовни снимки един на друг в социалните медии, което подхрани слуховете, че се срещат. В интервю за Meaww през 2019 г. Кепел призна връзката им. По време на първия сезон тя каза, че са приятели и флиртуват. Флиртът бързо прерасна в емоции. Излизам с Ксоло, който играе Мигел. Бяхме приятели в сезон 1, малко флиртуващи, а след това започнахме да чатим след сезон 1 и щракна. Тя говори за тяхното приятелство.

 Xolo MaridueñaЗа съжаление те се бяха разделили преди края на втори сезон. Mariduea и Keppel са изтрили взаимно изображенията си в социалните медии до 2021 г. Докато Keppel несъмнено е една от бившите му приятелки, Mariduea също има две други бивши приятелки. По време на подкаст (чрез TheThings) със своя колега и близък приятел Джейкъб Бертран през 2022 г., Маридуеа беше откровен за значимите си връзки. Той призна, че е имал три големи връзки през живота си.

Тогава той твърди, че един от тях се е свързал с него онлайн. Усещането е, че вече започвате на странен крак, каза той за установяване на връзка чрез интернет. Междувременно той запази мълчание относно самоличността на своите бивши музи.

В интервю от март 2022 г. за Teen Vogue той обсъди една от бившите си приятелки. Той описа случай в Атланта, в който първият му автомобил се развали, докато беше на среща. В резултат на това приятелката му трябваше да се обади на баща си, за да запали колата му, но той я взе със себе си, оставяйки Маридуеа сама.

Слухове за срещите на Xolo Mariduea

Mariduea и неговата колежка от Cobra Kai Мери Маусър са свързани от първия сезон на сериала. А тяхната чувствена целувка просто наля масло в огъня. Mariduea и Mouser обаче сложиха край на подобни слухове в интервю за Netflix през 2021 г. Двойката разкри поглед зад кулисите на легендарната им целувка от първи сезон.

 Xolo Maridueña

Според техните доклади, Mouser се е колебал да целуне Mariduea за първи път пред камерата. Затова тя ги посъветва да се целунат преди инжекцията, за да се успокоят. И така, аз съм тук, слагам опаковки дъвка в устата си, ленти Listerine на редовна ротация, каза Маридуеа. Но докато той се навеждаше, Маузър го спря, само за да чуете най-добрите думи, когато сте готови да целунете колегата си. „Ксоло, страх ме е, ти си ми като брат“, тихо и плахо добавя Мери. Маридуеа очевидно е била свързана с друга колега, Пейтън Лист, в допълнение към Маузър.

Популярни Публикации