Говореше се, че съпругът на Талита Стоун е гей? Ето всичко, което трябва да знаете за личния живот

Талита Стоун е актриса, най-известна като съпругата на Кайван Новак. Кавян е комик, гласов актьор и актьор.

Бързи факти

Пълно име Талита Стоун
Първо име Талита
Фамилия камък
Дата на раждане 23 юни
Професия актьор
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Женен
Съпруг Кавян Новак

Животът като двойка

Няма информация за датата на сватбата й. От друга страна съпругът и съпругата имат щастлив брак. Кавиан е нещо повече от нейната обич; той е нейният герой и най-близък приятел. И двамата влюбени са открити за връзката си. Те редовно споделят свои снимки един с друг, заедно с прекрасни надписи. Те са весела двойка, която се радва на нови преживявания. Имаше някой друг в живота на Кавиан преди Талита. Съпругът й разкри, че има жена в интервю.

 Талита Стоун

Талита Стоун (Източник: Google)Тя има ли деца?

Тя и половинката й не са обсъждали деца. Те обаче имат домашни любимци в семейството. Те имат куче и котка съответно на име Зиги и Майло. Зиги е нов член на семейството. През март 2020 г. той беше добре дошъл в семейството. Мило и Зиги са като братя. Зиги е напълно влюбен в брат си Майло и всичко, което прави.

Съпругът й гей ли е?

Преди се смяташе, че Кавиан е хомосексуалист, според спекулациите. Историите се разпространяват, защото той пази връзките и делата си в тайна. Неговите хумористични роли в пиесите му също бяха една от причините за разпространението на ЛГБТ обвиненията. Обвиненията в крайна сметка бяха развенчани, когато той започна любовната си връзка с тогавашната си приятелка Талита. По време на световната премиера на Early Man – Arrivals те бяха видени да се държат за ръце.

Нетна стойност

Нетната й стойност се изчислява. Въпреки това тя трябва да е натрупала значително богатство чрез професията си на актриса. Според payscale.com една актриса може да очаква да прави ,95 на час. Кавиан, нейният съпруг, има нетна стойност от 4 милиона долара към 2021 г. Чрез работата си като актьор, озвучаващ актьор и комик, той е натрупал огромна нетна стойност.

 Талита Стоун

Талита Стоун (Източник: Google)

Тя е най-известна с ролите си в телевизионни драми като Durrell в Корфу, Emmerdale и The Secret Life of Boys. Kavyan започва своята актьорска кариера през 2004 г. Той се появява като Reza Abbassi в телевизионния сериал Holby City. Той е добре известен с ролята си на Fonejacker в телевизионния сериал Fonejacker. Програмата продължи два сезона. Първият епизод е излъчен на 9 май 2006 г., а последният епизод на 22 октомври 2008 г. През 2008 г. той получава телевизионна награда BAFTA за най-добра комедийна програма за изпълнението си в шоуто. Facejacker, SunTrap и What We Do in the Shadows са го включили.

Любопитни факти

  • Всяка година на 23 юни тя празнува рожден ден.
  • Съпругът й получи Британската комедийна награда за най-добро британско комедийно изпълнение в „Четири лъва“.
  • Съпругът й е висок 6 фута, висок 1,83 метра.

Популярни Публикации