Gong Yoo, корейски актьор, все още е необвързан и вярва, че е твърде млад, за да се ожени

Гонг Ю , южнокорейски актьор, направи доста впечатление в корейската филмова индустрия с ролите си в хитови филми като Silenced и Kim Ji Young, роден през 1982 г. Успехът на другите му проекти, като Goblin и Coffee Prince, подобри репутацията му и му помогна да спечели голям брой последователи. Въпреки професионалните му успехи, личният му живот не изглежда да напредва много, тъй като той все още е необвързан.

Бързи факти

Пълно име Gong Ji-cheol
Дата на раждане 42 години
Възраст 10 юли 1979 г
Височина/колко висок?
184 см (6 фута 0 инча)
Професия актьор
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност милион – милиона

Гонг Ю нетуърт

Нетното състояние на Gong Yoo е около милион – милиона към 2021 г.

„Все още съм много млад“, казва Ю

Yoo е на 41 години и все още се радва да бъде необвързана. От всички хора той знае, че е на възраст да се ожени, да има деца и да се установи със семейство. В интервю за Inquisitr през декември 2016 г. той призна, че неговите връстници на неговата възраст вече са бащи и майки на деца.Въпреки че е на същата възраст, той спомена да се обръща към женени приятели с Hyungs [Голям брат]. Тогава, докато потвърждаваше желанието си за жена и деца, Ю призна, че психически е твърде млад, за да се справи с трудностите да се ожени, да има деца и да създаде семейство.

Ю беше попитан за мислите му относно брака и защо не е женен по време на специалния младежки документален филм на MBC Docuflex Coffee Prince през 2020 г. Той поясни, че няма намерение никога да се жени, но че е преценил погрешно времето си.

Някога имаше приятелка

Не че актьорът никога не е имал връзка; някога е бил романтично обвързан с жена. Когато се появи в токшоуто на SBS Since I Wanted to Talk през 2019 г., звездата от Train To Busan призна, че има приятелка.

Той призна, че веднъж пиян е изпратил съобщение на бившата си приятелка и не е получил отговор. Той отново й изпрати съобщение на следващия ден, обяснявайки, че е пил. Актьорът призна, че е изпитал облекчение, че не е получил отговор, защото така отношенията им не са станали по-неловки.

Слухове за неговата връзка

Ю, въпреки откровеността си, не е имунизиран срещу слуховете. Говореше се, че се среща с колежката си Ким Го Юн , например.

 Gong Yoo & Kim Go Eun

Gong Yoo & Kim Go Eun

Екранната двойка от телевизионното шоу Goblin беше обект на слухове за срещи. И двете им агенции обаче отхвърлиха слуха като измама. Слухът тръгна, след като Eun прекрати връзката си с тогавашния си приятел Shin Ha-kyun. Ю няма нищо общо с раздялата на Юн, според нейната агенция.

Популярни Публикации