Gloria Fonts Suarez - възраст, гадже, височина, родители, нетна стойност

Глория Фонтс-Суарес е известна съпруга на знаменитост в Маями. Глория Фонтс Суарес е добре известна като съпруга на кмета на Маями Франсис Суарес. Научете повече за Gloria Fonts Suarez Възраст, гадже, нетно състояние, височина, родители

Бързи факти

Пълно име: Глория Фонтс-Суарес
Дата на раждане: 13 февруари 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Съпруга на знаменитост
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруг Франсис Суарес.
Нетна стойност 2 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
деца син Андрю Ксавие и дъщеря Глориана Пилар

Биография и ранен живот

Глория Фонтс-Суарес е роден на 13 февруари 1980 г. и е на 41 години. Израснала е в кавказко семейство. Имената на баща й и майка й обаче все още не са разкрити в медиите. Глория е християнка, според религиозните си убеждения.

От друга страна, нейният съпруг Франсис Суарес е 33-ият кмет на Маями. Той е роден на 6 октомври 1977 г. и е на 44. Тя посещава Международния университет във Флорида за своето образование и завършва със степен по мениджмънт на хотелиерството. Нейният богат опит в индустрията, съчетан с нейната степен по мениджмънт на хотелиерството, осигурява на клиентите на Cymbidium задълбочено разбиране.Височина и тегло

Що се отнася до телесните мерки, Глория никога не ги е разкривала в медиите. След кратък преглед ще ви информираме за размерите на тялото й.

Професионален живот

Шрифт Глория е актриса, най-известна с ролята си в l’alfabet през 1988 г. По същия начин тя е организатор на сватби в Маями и основател на събитията cymbidium.

Съпругът й, от друга страна, е 33-ият кмет на Маями. Той е и първият кмет на Маями, роден в града. Суарес обещава да работи неуморно, за да помогне на хората от града, в който е израснал. Кметът Суарес бе избран с 86 процента от гласовете, след като е служил като комисар на Маями за район 4 в продължение на осем години. Кметът на Маями Суарес постигна много като комисар, включително прилагането на технологията ShotSpotter – авангардна система за откриване на изстрели – и създаването на доверителен фонд за транспорт в подкрепа на съществуващите и бъдещи транзитни разработки.

Другите му постижения включват приемането на Reverse Redline Act, който позволява съдебни дела срещу много големи банки за дискриминационни практики на ипотечно кредитиране. В резултат на това жалбата на града беше разгледана от Върховния съд на Съединените щати, който реши, че местностите имат правомощие съгласно Закона за справедливо жилищно настаняване да оспорват банките за такива дискриминационни действия.

Глория Фонтс Нетната стойност на Суарес

Тя е натрупала значително състояние в резултат на кариерата му. Нетното състояние на Глория Фонтс Суарес се оценява на около 2 милиона долара към октомври 2022 г. , според източници.

Глория Фонтс Съпругът и бракът на Суарес

Що се отнася до семейното положение, Глория е известна като съпруга на кмета Франсис Суарес. Освен това двойката има две деца: Андрю Ксавие, син, и Глориана Пилар, дъщеря.

Популярни Публикации