Глория Аунг- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Глория Аунг е актриса от американската телевизия. Тя стана популярна с ролята си на Грейс в хитовия сериал на Netflix Mr. Iglesias. Започва професионалната си кариера като член на училищен хор, което насърчава страстта й към сценичните изкуства. Глория също се появява в Bunk’d като героя Алис. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Глория Аунг Wiki, Глория Аунг възраст, Глория Аунг нетна стойност, Глория Аунг Гадже и още

Бързи факти

Истинско име Глория Аунг
Псевдоним слава
Известен като актриса
Възраст 17 годишен
рожден ден 12 ноември 2003 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Зодия Скорпион
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 4 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 50 кг (110 паунда)
Измервания на тялото прибл. 32-26-38 инча
Размер на чашката на сутиена 30 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 1,2 милиона долара – 3 милиона долара

Глория Аунг Биография

Глория Аунг е родена на 12 ноември 2003 г. Тя е на седемнадесет години. Тя е американска гражданка със смесен етнически произход. Скорпион е нейната зодия. Тя е родена в град Лос Анджелис, Калифорния. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя обаче има братя и сестри. Майка й се появи в профила си в Instagram, Gloria.aung.

Височина и тегло

Глория е висока 5 фута 4 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 50 килограма или 110 паунда. Тя притежава зашеметяващи тъмнокафяви очи и черна катран коса. Какви са физическите измервания на Глория Аунг? Телосложението й е 32-26-38 инча на дължина, ширина и височина. Тя има размер на чашката на сутиена 30 B.кариера

Живот Глория Аунг започва своята актьорска кариера на деветгодишна възраст, появявайки се по телевизията и в няколко реклами. Тя е най-известна със скорошната си роля на Грейс Ли, повтаряща се гост-звезда в оригиналната комедия на Netflix Mr. Iglesias. Глория също се появи в представлението на Гроздовете на гнева в гимназията като кмет на Хувървил. Тя е спечелила много (3-4) национални награди за младежки изкуства за работата си в детския театър.

Нетната стойност на Глория Аунг

Нетната стойност на Глория Аунг не е известна. Наред с работата си на екрана, Глория обича да се изявява на сцената, участвала е в множество пиеси и мюзикъли. Питър Пан в „Питър Пан“, Ани в „Ани-младши“, Гертруд в „Сюсикъл мюзикъл“ и Магарето в „Сюсикъл мюзикъл младши“ бяха някои от любимите й роли. Приблизителната й нетна стойност е между 1,2 милиона и 3 милиона долара.

Глория Аунг Гадже, Запознанства

Глория Аунг е необвързана и неомъжена. Тя има огромен кръг от приятели и значителни последователи в социалните медии. Тя е въвлечена в някои много дълбоки приятелства и връзки.

Информация за Глория Аунг

  • Глория Аунг често експериментира със свежи гледни точки или материали и се ангажира с различни личности в социалните медии.
  • Тя има разнообразна фен база и последователи поради топлата си, но загадъчна личност.
  • Работата й демонстрира способността й да оценява други изпълнители.
  • Тя е иновативна и има желание да опитва нови неща и да изследва нови възможности.
  • Тя е активна в платформите на социалните медии и има над 13 хиляди последователи.

Популярни Публикации