Глен Шепърд пази личния си живот далеч от общественото внимание

Глен Шепърд стана добре известен след участието си в Bravo TVs Below Deck Sailing Yacht. Със своето непринудено поведение и Instagram, пълен с екзотични снимки от пътуванията му, той е темата за разговори в града оттогава. Неговата знаменитост предизвика интерес и към личния му живот. И капитанът също не се срамува от приключенията си на срещи - той просто се интересува от това, в което иска да участва и да изложи. Тепърва му предстои да се жени или да има деца. Но той се е насочил към една дама.

Любовният живот на Глен Шепърд

Шепърд не е разкрил всичките си предишни връзки. Въпреки това, като човек, който е прекарал по-голямата част от живота си на лодки и в морето, по-голямата част от любовните му преживявания са се случили на лодка. На 15 март 2022 г. той обяви една такава връзка с поддръжници чрез текстово съобщение. Попитаха го дали някога е излизал с член на екипажа или чартърен посетител по време на сесия с въпроси и отговори.

Глен Шепърд, който все още е ерген, е насочил очите си към мистериозна дама и домакиня от телевизия Браво. В отговор той призна, че се среща с главен готвач на лодка, която командваше преди Парсифал III, но не даде подробности. Той все още е доста ангажиран с жените. Не съм женен, но не съм безбрачен, информира той Анди Коен на събирането на втория сезон, когато водещият го попита дали е необвързан.
DM съобщенията на капитана в Instagram бяха залети с ухажори. Когато Коен го разпита за това, той каза, О, абсолютно. Получавам много завладяващи директни съобщения. Налични са снимки, видеоклипове и няколко покани. Фантастично е. Обожавам го. Глен Шепърд

Въпреки тези подходи, Шепърд се интересува само от една дама. Той каза това пред Bravo TV точно преди началото на третия сезон през февруари 2022 г.

Има една жена, която ме интересува, каза той. Има една жена, която ме интересува.

Той не можеше да говори за това публично, тъй като тя не искаше да стане публична личност за една нощ. Шепърд знае, тъй като той също е човек, който обича да държи нещата в граници.

Защо Глен Шепърд може да не е женен

Въпреки че е абсолютно разумно да се предположи, че Шепърд не е женен, защото не е срещнал тази, основната причина за неговия ергенски статус може би е работата му. И неговият строг професионализъм. На Below Deck Sailing Yacht капитанът е признал предизвикателството да поддържа връзка, докато плава толкова често. Той също така полага усилия да не нарушава определени професионални граници в работата. През сезоните той е имал няколко възможности да се срещне с чартърни пътници.

По време на въпросите и отговорите той си спомни други ситуации, когато е имал възможност да се срещне с посетители. Но той ограничи всички тези възможности до платонични партньорства.

 Глен Шепърд

В някои сценарии персоналът не трябва да общува с посетителите, каза той. Дори по време на чартъри, ако посетителите насърчават яхтите да се смесват, от тях се очаква да бъдат дискретни и да не приемат никакви аванси, тъй като това не е предназначено да се случи.

Въпреки че посетителите и членовете на екипа не са разрешени, колегите от същата мрежа са разрешени. А Шепърд вече е разследвал няколко дами от телевизия Браво. Коен изрази желанието си да сдвои Шепърд с една от дамите по време на едно от изявите си в Watch What Happens Live през февруари 2022 г., като дори представи капитана с имената на Ебони К. Уилямс и Хедър Гей. Той отговори, като добави, че името на Уилямс му е изскочило и че той е помолил Коен да го свърже с нея. Нищо не е налично на този фронт… все още.

Популярни Публикации