Гизем Ердоган - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Гизем Ердоган е известна шведска знаменитост, актьор, модел и трендсетър. Тя е добре известна със своите филми и телевизионни сериали. Гизем също е получавала отличия за работата си в телевизионни сериали.

Бързи факти

Рождено име Гизем Суна Клинг Ердоган
Име Гизем Ердоган
Псевдоним мистерия
Дата на раждане 30 април 1987 г
Възраст (към 2022 г.) 35 години.
Популярни за Работи като актриса
език Шведски, английски, турски и датски
Училище Местна гимназия в родния град
образование Театрална академия в Малмьо, бакалавър по изкуства по сценични изкуства, 2012-2015 г.
Алма матер Fridhems Folkhögskola, Teaterlinjen, 2009-2011
AFUK, Обучение по представление и актьорско майсторство (на датски), Копенхаген, януари-май 2009 г.
Театрална академия в Малмьо
Професия Актриса и модел
Зодия Телец
Националност шведски
Етническа принадлежност шведски
Място на раждане Högsbo, Гьотеборг, Швеция.
Сегашен адрес Швеция.
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'5'
Тегло (прибл.) В килограми: 49 кг

Възраст и ранен живот на Гизем Ердоган

Гизем Ердоган беше роден на 30 април 1987 г . 35-годишният Гизем Ердоган е родом от Хьогсбо в Гьотеборг, Швеция. Тя завършва обучението си в гимназията Firdhems Folk и след това следва актьорско майсторство, докато живее там. Учи актьорско майсторство в Театралната академия в Малмьо. След това работи в театрите Goteborgs Stadsteater. Тя се записва в медицинско училище в Копенхаген, преди да започне актьорската си кариера. Един от нейните приятели обаче беше приет в театрална програма, което предизвика интереса на Гизем и тя също избра да следва актьорско майсторство.

Височина и тегло на Гизем Ердоган

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Гизем Ердоган е висока 5 фута 5 инча и тежи около 49 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Гизем Ердоган

Нетната стойност на Гизем Ердоган

Колко е нетното състояние на Гизем Ердоган? Сега Гизем Ердоган има нетна стойност от около 3 милиона долара към октомври 2022 г. Тя е била на няколко места по целия свят, откакто е станала известна и богата актриса.

кариера

Гизем участва в представлението на театъра Kulturhuset Stadsteatern в Стокхолм, докато учи актьорско майсторство в театралното училище в Малмьо. Тя се присъединява към Гьотеборгския градски театър. След това тя се включи във филмовата и телевизионната индустрия. Тя имаше кратка роля в телевизионния сериал Starfish през 2009 г.

След това Гизем Ердоган продължи да работи по няколко късометражни филма и телевизионни сериали. Тя стана известна през 2016 г., след като се появи в телевизионния филм Makas. След това тя никога не спира да играе във филми и телевизионни сериали и сега е призната за видна роля в множество известни филми и телевизионни предавания. Участвала е и в редица театрални постановки. Цялата информация за нейните филми, телевизионни сериали и театри е предоставена тук.

Гизем Ердоган Съпруг и брак

Кой е съпругът на Гизем Ердоган? Твърди се, че Гизем Ердоган е женен за жена на име Горан Клинг. Гизем смени името си на Гизем Суна Клинг Ердоган. Тя обаче никога не е споделяла публично снимката си със съпруга си. В медиите няма информация за датите на брака или годежа й. От един източник обаче научихме, че Горан Клинг е художник и производител на бижута.

Популярни Публикации