Gioacchino Gammino- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Джоакино Гамино е известен сицилиански престъпник, предприемач и медийна фигура. Той стана известен през януари 2022 г., след като беше задържан от полицията с помощта на Google Street View.

Бързи факти

Пълно истинско име Джоакино Гамино.
Дата на раждане 1961 г.
Възраст (към 2022 г.) 61 години.
Националност Италиански.
Родно място Сицилианец, Италия.
Професия Гангстер, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Местно училище в Италия.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг

Възраст и ранен живот на Джоакино Гамино

Джоакино Гамино е роден в Сицилия, Италия, през 1961 г . Той е 61 години (от 2022 г.). Той прекара последните две десетилетия в Испания. Според докладите той е бил под псевдонима „Ману“ и е запазил собствената си самоличност прикрита. За основното си образование той посещава местен факултет. След това завършва средното си образование в реномирана гимназия. Той не беше много съсредоточен върху своите академици и често търсеше начини да получи допълнителни пари. Той също така не е посочил пълномощията си за висше образование в нито един от акаунтите си в социалните медии.

Височина и тегло на Джоакино Гамино

Джоакино Гамино е висок 5 фута 7 инча . Той тежи приблизително 64 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.Gioacchino Gammino Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Gioacchino Gammino? Парите на Gammino идват от различни компании, както и от кражби. Неговата нетна стойност се оценява на между 2-3 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Джоакино беше престъпник, който ръководеше „организацията на мафията Stidda“. Той и бандата му пребиваваха в Агридженто, Сицилия. Той също е бил готвач и е управлявал ресторант, според източници. След като избяга от затвора, той живее в Испания под измислено име със съпругата си. Според източници той е имал ресторант „Manu Kitchen“ в Испания. Той също така беше собственик на две допълнителни фирми. В своя град той притежава фризьорски салон и магазин за зеленчуци. Той никога не е предполагал, че италианската полиция ще го проследи в друга държава.

Джоакино Гамино беше арестуван и избяга от Google Maps

През 2002 г. Джоакино Гамино е затворен в римския затвор Rebibbia. Той успя да избяга от затвора, докато снимаше филм в затвора. След това се мести в Испания и започва да живее там под фалшиво име. Ченгетата го издирваха дълго време. След почти две десетилетия на разследване и усилия, те го откриха чрез Google Street View пред магазин за хранителни стоки в Испания.

  Джоакино Гамино

Джоакино Гамино

На 17 декември 2021 г. полицаите са установили лицето и го задържали. Полицията пазеше фактите в тайна, но La Repubblica в крайна сметка ги разкри. Според докладите Джоакино непрекъснато питал полицията как са го открили и в крайна сметка те разкрили, че са го забелязали с помощта на Google Street View.

Съпруга и брак на Джоакино Гамино

Коя е съпругата на Джоакино Гамино? Той не е разкрил много за себе си в интернет. Той е женен човек, който живее тихо със съпругата си в Испания, според докладите. Името на съпругата му засега не е известно. Поради съображения за сигурност, властите задържат информация за съпругата и децата му.

Популярни Публикации