Гилермо Очоа- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Уилям Очоа е известен мексикански вратар. Гилермо Очоа е играл за клубовете от Лига MX Америка, Аячо, Гранада и Стандарт Лиеж по време на професионалната си кариера. Той също така е представял страната си в различни събития.

Бързи факти

Пълно име: Уилям Очоа
Дата на раждане: 13 юли 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: футболист
Държава: Мексико
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 8 юли 2017 г
Съпруга Карла Моро
Разделям Милата Мария
Нетна стойност 5 милиона щатски долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Гуадалахара Халиско
Националност мексикански
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
образование Институт Йохан Кройф
баща Гийермо Очоа-Санчес
Майка Наталия Магана Ороско
Братя и сестри Ана Лаура Очоа Магана
деца Лусиана Очоа Мора и Андрес Гуардадо

Гилермо Очоа Биография

Уилям Очоа е роден в Гуадалахара, Халиско, Мексико, на 13 юли 1985 г. Към днешна дата той е на 36 години. Франсиско Гилермо Очоа Магана е пълното му име. Гийермо Очоа Санчес е негов баща, а Наталия Магана Ороско е негова майка. Освен това той има сестра на име Ана Лаура Очоа Магана. Той е от мексикански произход и следва християнската вяра. Освен това той е от смесен етнос. Неговата зодия е Рак според астрологията.

Гилермо Очоа Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Освен това той завършва университетското си образование. Посещава и Института Йохан Кройф.

Височина и тегло на Гилермо Очоа

Уилям Очоа е много привлекателен и има прекрасен характер. Известният футболист е висок около 6 фута. Докато тежи 78 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, не са публикувани цифри. Очите му са тъмнокафяви и има тъмнокафява коса.

  Уилям Очоа

Гилермо Очоа със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Уилям Очоа се утвърди като талантлив футболист. От малък се занимава със спорт и по-специално с футбол. През 2004 г. той направи своя старши професионален дебют с Club America. Изключителният вратар остава в клуба до 2011 г. По-късно той играе за клубове като Сан Луис, Аячо, Малага, Гранада и Стандарт Лиеж.

Освен това, той е представлявал националния отбор на Мексико в редица събития до днес. Световни купи на ФИФА 2006, 2010, 2014, 2018, Купа на конфедерациите на ФИФА 2013, 2017, Летни олимпийски игри 2004, Копа Америка 2007, Копа Америка Сентенарио, Златна купа на КОНКАКАФ 2019, Златна купа на КОНКАКАФ 2011 и други са сред събитията. Той носи фланелка номер 13, когато играе. Той получи похвали за изключителните си вратарски способности по време на Световното първенство по футбол през 2014 г.

Нетната стойност на Гилермо Очоа

Гилермо се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около 5 милиона щатски долара.

Съпруга на Гилермо Очоа, брак

Преминаване към Романтичният и личен живот на Гилермо Очоа , той е женен. На 8 юли 2017 г. той се жени за Карла Моро. Имат две деца и живеят охолен живот. Имената им са Лусиана Очоа Мора и Андрес Гуардадо. През 2005 г. той преди това имаше връзка с Дулсе Мария. Освен това той няма други връзки. В същото време той е открит относно предпочитанията си към пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации