Ghost Hlubi – Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Призрак Хлуби е известен южноафрикански Youtuber, шегаджия, инфлуенсър в социалните медии, онлайн знаменитост, продуцент на съдържание, медийно лице и предприемач от Претория, Южна Африка. Той е добре известен в нацията със своите забавни шеговити филми в своя акаунт в YouTube. Неговият официален канал в YouTube има почти 346 000 последователи към август 2022 г. През 2017 г. той започва да снима шеговити видеоклипове.

Бързи факти

Пълно истинско име Ханя Хлуби.
Известно име Призрак Хлуби.
Дата на раждане Ч/Б 1996-1999г.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 23-26г.
Място на раждане Претория, Южна Африка.
Сегашен адрес Йоханесбург, Южна Африка.
Професия Шегаджия, Youtuber, влиятелен човек в социалните медии, интернет личност, създател на съдържание, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност Южноафрикански.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Ще се актуализира.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Реномиран университет.
Тегло В килограми: 70 кг
В лири: 154,32 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Ghost Hlubi

Хлуби е роден в Претория, Южна Африка, от родителите си. Точната рождена дата на Духа обаче не е известна. Хлуби е роден между 1996 и 1999 г., според оценките. Възрастта му през 2022 г. е между 23 и 26 г. Той е много талантлива личност. Нека ви информирам, че Khanya Hlubi е истинското му рождено име. Той винаги е обичал да играе практически шеги. Според източници Хлуби е получил образованието си в местно училище. След това той завърши дипломирането си. Той е посещавал университета в Йоханесбург, според някои медийни сметки. Сега Ghost е един от най-популярните потребители на YouTube в Южна Африка.

Височина и тегло на Ghost Hlubi

Ghost Hlubi е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Призрак Хлуби

Нетната стойност на Ghost Hlubi

Колко е нетната стойност на Ghost Hlubi? Той стана известен в бизнеса като известен YouTuber. Хлуби изкарва прехраната си чрез канала си в YouTube. Освен това той получава пари чрез платени партньорства. Той също така спонсорира няколко продукта. Дух се наслаждава на светския живот в Южна Африка. Той използва приходите си, за да си купи BMW от висок клас. Нетната стойност на Ghost Hlubi се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Хлуби е добре известен влиятел в социалните медии, шегаджия и YouTuber. Според някои медийни източници Хлуби започва да създава видеоклипове в YouTube през 2017 г. Той създава предимно публични шегови видеоклипове. Неговият основен канал в YouTube има около 347 000 последователи към август 2022 г. ROBBING JUST DADDY G PRANK!! и ФЛИРТУВАНЕ С ДРУГО МОМИЧЕ ПРЕД ПРИЯТЕЛКАТА МИ!! са два от най-популярните му видеоклипове в YouTube. Лоша идея, както и др. Той не е просто майтапчия, но и музикант. Hlubi също пусна сингли и музикални видеоклипове.

Ghost Hlubi приятелка и запознанства

С кого се среща Ghost Hlubi? Ghost Hlubi има връзка със Seemah Mangolwane, според страниците му в социалните медии. Нека ви информирам, че Seemah също е YouTuber и влиятелен човек в социалните медии. Нейният акаунт в Instagram има почти 424 хиляди последователи. Не е известно обаче кога двойката започва да се среща. Според техните публикации в социалните медии Хлуби и Манголуане са били в дългосрочна връзка. Хлуби също публикува няколко свои снимки с любимата си в социалните мрежи. Не само това, Seemah е включена в няколко видеоклипа на Ghost в YouTube.

Популярни Публикации