Ghost Aydan- Биография, възраст, нетна стойност, приятелка, тегло, височина, кариера

От призрачна луна е добре известен състезателен геймър в електронните спортове от Съединените щати. Ghost, интернет сензация, наистина е превърнал своите умения и страст в добре платена кариера, но само с много упорит труд, решителност, смелост и, разбира се, талант. Неговият красив доход може да изглежда изненадващ, като се има предвид, че той ги печели единствено чрез игра на видео игри.

Той стана известен, след като победи NICKMERCS четири пъти в Summer Skirmish на Fortnite, като Aydan побеждаваше всеки път. Той е най-известен със способностите си на строител в популярната Battle Royale игра Fortnite. Посетете страницата му в Wikipedia, за да научите повече за Wikipedia на Ghost Aydan, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, срещи, афера, нетно състояние, семейство, кариера и много други интересни факти за него.

Бързи факти

Истинско име Конрад от луната
Псевдоним От призрачна луна
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 21 годишен
рожден ден 25 април 1999 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Телец
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 63 кг
Измервания на тялото прибл. 39-28-39 инча
Размер на бицепса 21 инча
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 0 K – 0 K
Хоби Игра, хранене, пътуване
Марки N/A

Ghost Aydan Биография и възраст

На колко години е призракът Айдън? той беше роден на 25 април 1999 г.; той е двадесет и едно години. Телецът е неговият астрологичен знак. Той е роден в Съединените американски щати. Той е от смесен етнос и има американско гражданство. Айдън Конрад е истинското му име. Имената на баща му и майка му не са му известни.Височина, тегло и измерване на тялото на Ghost Aydan

Колко висок е Ghost Aydan? Височината му се оценява на 5 фута 8 инча. Запазил е и мускулесто тяло , със средно телесно тегло 63 кг. Очите му са черни, косата също черна.

Ghost Aydan Нетна стойност и заплата

Колко богат е Ghost Aydan? Айдън е смърфирал във Fortnite. Той стана известен като най-популярния стриймър в платформата за игри на Amazon, Twitch, което обяснява високите му приходи. Въпреки това е изненадващо да научим, че Блевинс не насърчава професионалните игри като жизнеспособна кариера за всяко дете! Нетната му стойност се оценява на между 500 и 700 милиона долара към 2021 г.

  Ghost Aydan нетна стойност

Ghost Aydan (Източник: Instagram)

Кариера на призрак Айдън

На 3 август 2018 г. Айдън се присъедини към Ghost Gaming, което му даде малък растеж и му помогна да спечели повече зрители преди Summer Skirmish. Aydan е добре известен със своите агресивни геймплеи и рискови геймплеи с много убийства, които той често качва в канала си в YouTube, Ghost Aydan.

  Инфографика за биография на призрак Айдън

Призрак Айдън Биография

Призрачната приятелка на Айдън, срещи и афера

Коя е приятелката на Дух Айдън? Все още не се е женил и няма жена. Ghost Aydan е много личен относно личния си живот и не е разкрил нищо за живота си на срещи. Обикновено избягва въпроси за приятелката си. Също така няма информация за предишния му живот. Не е ясно дали той е необвързан или има връзка поради липса на прозрачност по отношение на личния му живот. Въпреки че не е разкрил никакви подробности за живота си на срещи, има слухове, че той се среща с приятелката си от дълго време. Има и слухове, че той вече е сгоден за тайната си приятелка. Духът Айдън, от друга страна, не е потвърдил историята.

Факти за призрака Айдън

  • Ghost Aydan е активен в социалните медии и има голяма база от фенове.
  • Като стриймър на Twitch той започва професионалната си кариера в игрите.
  • През 2018 г. той участва в турнира Summer Skirmish Series на Epic Games.
  • Освен това е голям фен на животните.
  • Той има силна връзка с членовете на семейството си.

Популярни Публикации