Ghida Ismail- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Тегло, Кариера

Водач Исмаил е изгряваща звезда в социалните медии от Ливан. Ghida Ismail създава основно съдържание на Tiktok. Тя може да бъде намерена и в Instagram под същото потребителско име, @ghiidzz. Тя също така е работила с други създатели на съдържание в Tiktok по своите кратки клипове. Научете повече за нетната стойност на Гида Исмаил, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Водач Исмаил
Дата на раждане: 18 юни 2004 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Tiktok Star, Instagram Star, Социални медии
Държава: Ливан
Височина: 4 фута 11 инча (1,50 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност Ливански
Етническа принадлежност арабски
Религия мюсюлманин
Youtube Исмаил Youtube ръководство
Instagram Ръководство за Instagram на Исмаил

Възраст и ранен живот на Гида Исмаил

Водач Исмаил е родена на 18 юни 2004 г. и сега е на 16. Тя е ливанска гражданка, но родното й място е неизвестно. Тя не е предоставила информация за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството. Тя обаче включи своя братовчед във видеоклип, озаглавен Tbh, и не очаквах братовчед ми да го направи с мен.

Ghida Ismail също все още не е споделил информация за своето образователно пътуване. Но предвид възрастта си Гида може да е ученичка в гимназията в момента, освен ако не реши да прекрати обучението си и да се съсредоточи върху професионалната си кариера.Височина и тегло на Гида Исмаил

Колко висок е Гида Исмаил? Гида Исмаил е висока 4 фута 11 инча. Освен това, няма информация за другите измервания на тялото на Гида, като тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на роклята, размер на обувките и т.н. Гида също има кафяви очи и коса в същия цвят.

  Водач Исмаил

Водач Исмаил (Източник: Pinterest)

кариера

Младата художничка работи професионално като лице в социалните мрежи. Тя е предимно създател на съдържание в Tiktok, който се подвизава като @ghiidzz. В този акаунт тя има над 276 000 фенове, които гледат нейните видеоклипове за синхронизиране на устни, комедия, красота и видео блогове.

Ghida също така надписа първото си видео в TikTok, Беше ми скучно. През юни 2019 г. тя също сподели първия си урок по грим в Instagram. Ghida също има акаунт в Instagram с потребителско име @ghiidzz. Тя също така включи своя братовчед във видео в Tiktok с надписа Tbh, не очаквах братовчед ми да го направи с мен.

Ghida също публикува видеоклип през юли 2019 г. с надпис @pamelakawass каза, че е добър. Памела Кавас и Дана Чехаб, други две създатели на съдържание в Tiktok, са нейни приятелки.

Освен това тя е създала няколко видеоклипа с оригинални звуци на родния си арабски език. Гида си сътрудничи за кратките си клипове със създатели на Tiktok като @lynnsalloum6 (Лин Салум), @leahh (Лия), @b2erk (Berkk), @adaamooo (Адам), @leaakhalil (Леа Халил), @mareuphoriam (Мариам), @remiii.ayoub (Реми), @di.

По същия начин Ghida е изпълнявала дуети на разделен екран с популярни звезди на Tiktok като @charlidamelio (Charli D'Amelio) в оригиналния звук Sweet and Salty – @goalsounds, @b2erk (Berkk) в оригиналния звук без идея бавен x2 – @mariamdrawz , и @najya87 (Najya87) в оригиналния звук от @ern

Тя стартира и едноименен канал в YouTube на 16 май 2017 г. и досега има 13 087 гледания. Каналът на Ghida в YouTube също има над 2,5 хиляди абонати. Ghida имаше два видеоклипа в канала си, когато пишеше тази биография. Отговарям на произволни въпроси за себе си и моята рутинна грижа за кожата е заглавието на тези видеоклипове.

Ръководство за гадже и срещи с Исмаил

С кого се среща Гида Исмаил? Гида Исмаил най-вероятно е сама в момента. Тя не е споделила много информация по този въпрос. По същия начин Гида Исмаил не е споделяла никакви публикации в социалните медии, които биха могли да намекнат за настоящите й връзки или афери.

Освен това Гида поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот. Гида Исмаил, от друга страна, със сигурност ще привлече много любовници в бъдеще поради своя талант, хумор и чар.

Ръководство за нетната стойност на Исмаил за 2022 г

Колко е нетната стойност на Гида Исмаил? Нетното състояние на Ghida се оценява на между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. Тя може да печели пари, като участва в социални медийни платформи и други дейности, генериращи приходи.

Популярни Публикации