Ghazal Alagh- Възраст, Wiki, Нетна стойност, Съпруг, Височина, Кариера

Газал Алаг е предприемач, съдия в Shark Tank, артист, звезда в социалните медии, инвеститор, медийно лице и онлайн знаменитост от Гургаон, Харяна, Индия. Тя е добре известна в нацията като съосновател на известната марка „Mamaearth“. Тя основава фирмата си, за да доставя на жените неща, които да им помогнат да се чувстват по-добре.

Бързи факти

Пълно истинско име Газал Алаг.
Дата на раждане 02 септември 1988 г.
Възраст (към 2021 г.) 33 години.
Място на раждане Гургаон, Харяна, Индия.
Зодия Зодия Дева.
Нетна стойност INR 148 Crores (приблизително).
образование BCA в информационните технологии.
Професия Предприемач, инвеститор и телевизионна личност.
Училище/Колеж Университет Панджаб.
Школа по визуални изкуства.
Нюйоркска академия за изкуство.
каста Хатри.
Религия индуизъм.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг .

Възраст и ранен живот на Ghazal Alagh

Газал Алаг е роден в Гургаон, Харяна, Индия на 2 септември 1988 г . Тя е на 33 години към 2021 г. Според медийни сметки, основателката на Mamaearth е прекарала известно време в Чандигарх, Индия за работа и обучение. Тя завършва основното си образование в частно училище в Гургаон. Според нейната страница в LinkedIn тя се записва в „Panjab University“ през 2007 г. и завършва с бакалавърска степен по компютърни приложения в информационните технологии през 2010 г. Газал завършва летния интензивен курс по модерно изкуство на Училището за визуални изкуства през 2013 г. Освен това , през 2013 г. завършва интензивно обучение по фигуративна живопис в New York Academy of Art.

Височина и тегло на Ghazal Alagh

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ghazal Alagh е висок 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Газал Алаг

Газал Алаг

Ghazal Alagh Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ghazal Alagh? Когато пътува, тя обича да отсяда в луксозни хотели. Парите й идват от различни източници, включително бизнес, реклами и инвестиции. Според източници тя има нетна стойност от около 148 крори (приблизително).

кариера

Газал Алаг е работила за редица компании, преди да стартира своя собствена. От 2008 г. до 2010 г. тя работи като корпоративен треньор в NIIT Limited, според нейната страница в LinkedIn. Alagh основава своя собствена фирма „Diet Expert“ през 2012 г., за да даде подходящи диетични насоки на своите клиенти и клиенти. Тя затвори компанията си през 2013 г.

През 2016 г. тя е съосновател на фирма, наречена „Mamaearth“, според докладите. „Honasa Consumer Pvt Ltd“ е името на фирмата. Газал е и главен директор по иновациите. Нейната цел е да създаде природни стоки за жените, които могат да им помогнат да облекчат стреса. Нека ви кажа, че „Mamaearth“ е едно от най-бързо развиващите се предприятия и се популяризира от Shilpa Shetty Kundra, добре известна актриса.

Ghazal Alagh получи възможност да помогне на начинаещи предприемачи в установяването на техния бизнес в световен мащаб, като предложи финансова помощ. „Shark Tank India“ е телевизионна риалити програма, която ще стартира по „Sony Entertainment Television“ през януари 2022 г. В тази програма група от седем инвеститори се състезаваха да изберат най-добрата концепция за компания и да инвестират в нея. Газал е един от седемте финансисти. Аман Гупта, Пеюш Бансал, Ашниър Гроувър, Намита Тапар, Анупам Митал и Винета Сингх са сред другите инвеститори.

Ghazal Alagh Съпруг и брак

Кой е съпругът на Газал Алаг? Alagh е светло и брилянтно младо момиче. Спътникът на Варун Алаг беше тя. Тя не е казала на никого за първоначалната си среща с Варун. Според нейния официален акаунт във Facebook тя се омъжи за Varun Alagh на 28 януари 2011 г. Тя има много изображения със съпруга си в акаунтите си в социалните медии.

Нека ви кажа, че Varun Alagh е известен предприемач, който е помагал на жена си в нейната фирма. По време на ваканциите си двамата ходят заедно и на много места. Нека ви кажа, че Варун и Газал са заедно от десет години и се надяват да прекарат още много.

Популярни Публикации