GeminiTay- Възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера, националност

GeminiTay е YouTube звезда, известна с канала си GeminiTay в YouTube. Нейните Minecraft Let’s Builds и уроци са натрупали над 75 милиона гледания. Научете повече за нетната стойност на GeminiTay, биографията, възрастта, националността, етноса, гаджето, височината и факти

Бързи факти

Истинско име GeminiTay
Псевдоним GeminiTay
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 26-годишен
рожден ден 22 май 1996 г
Родно място Канада
Зодия зодия Близнаци
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност канадски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 5 хил
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на GeminiTay

На колко години е GeminiTay? Тя беше родена на 22 май 1996 г , в Канада. В момента тя е 26 години, и нейната зодия е Близнаци. Тя има канадско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на GeminiTay и други подробности за семейството. Тя също така все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина и тегло на GeminiTay

GeminiTay стои висок на 5 фута и 6 инча и тежи около 52 кг . Тя също е фитнес маниак. GeminiTay има кафява коса и зелени очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно други подробности за измерването на тялото на GeminiTay, като нейните мерки на гърдите-талията-ханша, размер на рокля, размер на обувки и т.н. GeminiTay

GeminiTay (Източник: Instagram)

Нетна стойност на GeminiTay 2022 г

Колко е нетната стойност на GeminiTay? От професионалната си кариера като звезда в YouTube очевидно GeminiTay може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетната стойност на GeminiTay се оценява на около 995 хиляди долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на GeminiTay? GeminiTay вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото GeminiTay предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • През септември 2011 г. тя стартира своя канал в YouTube.
  • Тя има над 700 000 абонати в YouTube.
  • Тя има лабрадор ретривър, който често се появява в нейните публикации в Instagram. Тя е базирана в Канада, Нюфаундленд. Джейкъб е името на брат й.
  • Джоуи Грацефа я покани да се присъедини към неговия завет на вещици през септември 2020 г.

Също така, знайте за Lori McCommas Нетна стойност, възраст, биография и националност .

Популярни Публикации