Гейнор Мартин- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Гейнор Мартин е бивша австралийска актриса. Тя беше добре известна през 80-те години на миналия век със своите движения и привлекателност. Въпреки това, след брака си, тя остана в светлината на прожекторите като съпруга на г-н Глен Уитли, известен музикант и мениджър на таланти.

Бързи факти

Пълно истинско име Гейнор Мартин Уитли
Име Гейнор Мартин
Псевдоним Гейнор
Популярни за Нейните филми от 80-те и съпругът й музикант
Възраст (към 2022 г.) 60-65 години.
Професия актриса
Дата на раждане ч/б 1956- 1961г
Място на раждане Австралия
Сегашен адрес Австралия
образование Завършвам
Име на училище Местно училище
университет Държавен университет
Нетна стойност Не се знае
Националност австралийски
Етническа принадлежност австралийски
Религия християнството
Зодия Не се знае
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Гейнор Мартин

Гейнор Мартин е роден в края 1960 г на австралийско семейство. Тя никога не се е виждала като актьор като дете и винаги е давала приоритет на училището си. Гейнор, като актьор през 80-те години на миналия век, не разкрива много за ранния си живот и учебния си опит, но представянето й като актриса ясно показва, че тя е завършила жена с реномирана институция в Австралия.

Освен това нейното конкретно родно място остава загадка за продуцентите на новини; въпреки това ще актуализираме тази публикация, ако открием нещо ново за нейното раждане. Като добавим към това, съпругът й е роден на 23 януари 1948 г. в Намбур, Куинсланд, Австралия. Бившият съпруг на Гейнър почина на 74 години.Височина и тегло на Гейнор Мартин

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Гейнор Мартин е висок 5 фута 4 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сиви очи.

  Гейнор Мартин

Гейнор Мартин Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Гейнор Мартин? По-рано казахме, че Гейнор е напуснала бизнеса след брака си и след това не е работила. Тя се появи в няколко филма, за които може да е получила или да не е получила голяма сума пари. Тя живееше изцяло със заплатата на съпруга си, тъй като той изкарваше добре от музикалната си професия. В момента фактите относно кариерата на Гейнър са неясни и никой не знае колко струва тя. Съпругът й, от друга страна, имаше нетна стойност от близо 2 милиона щатски долара преди смъртта й, която официално щеше да бъде прехвърлена на Гейнър през следващите няколко дни.

кариера

Гейнор има скромна кариера като актриса, след като се появи в няколко австралийски филма. Тя се е появявала в няколко филма и е била част от няколко филма през 80-те години. Тери Стейпълтън написа и режисира дебютния си филм Skyways, който беше пуснат през 1979 г. След това тя участва във филма на Тери Стейпълтън от 1981 г. Holiday Island. Последният й филм беше „Синове и дъщери“, в който имаше поддържаща роля. Този филм излезе през 1982 г., точно преди брака й. Не е известно обаче дали тя е имала поддържаща или основна роля в тези филми. По-късно Гейнор се омъжва за Глен в средата на 1982 г. и се занимава с живота си след брака, като не работи или не се появява във филми или телевизионни сериали.

Гейнор Мартин Съпруг и брак

Кой е съпругът на Гейнър Мартин? Бившата зашеметяваща австралийска актриса г-жа Гейнър се омъжи за съпруга си Глен Уитли на 14 юли 1982 г., след като се срещаше с него около година. След като се ожениха за Гейнър и Глен, те родиха първото си дете, момче на име Тим Уитли. Тим е роден на 17 март 1984 г. и е на 37 години. Той също е следвал стъпките на баща си и работи като музикант. Второто дете на Гейнор, момиче на име Саманта Уитли, е родено на 5 юни 1985 г. и сега тя е актриса. Кара Уитли, третото дете на г-жа Гейнър, е родена на 27 август 1986 г.

Популярни Публикации