Гавин Казаленьо- Wiki, възраст, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, приятелка

Гавин Казаленьо е известен американски актьор, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Луисвил, Тексас. Този добре познат актьор е известен в цялата нация с изключителната си роля на младия Деймън в телевизионния сериал „Дневниците на вампира“.

Бързи факти

Истинско име Гавин Казаленьо.
Професия Актьор, модел, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Рождена дата 2 септември 1999 г. (четвъртък).
Родно място Луисвил, Тексас, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Зодия Дева.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Дом на младите актьори.
Катрин Съливан играе във филма.
Лагер за интензивно актьорско майсторство Тони Коб Брок.
РЕАГИРАЙТЕ.
Харт и Соул.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 6′

Възраст и ранен живот на Гавин Казаленьо

Гавин Казаленьо е роден на родителите си в Луисвил, Тексас, в четвъртък, 2 септември 1999 г . Той е роден в християнско семейство. По отношение на възрастта Гавин е на 22 години (към 2021 г.). Казалено цял живот има интерес към актьорството. Завършва средното си образование в близко частно заведение. Освен това той посещава Къщата на младите актьори, за да научи повече за актьорството. След това той отиде при Катрин Съливан, актьорска игра за филм. Появявал се е и в много реклами.

Височина и тегло на Гавин Казаленьо

Гавин Казаленьо е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 75 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Гавин Казаленьо

Нетната стойност на Гавин Казаленьо

Колко е нетната стойност на Гавин Казаленьо? Гавин изкарва прехраната си чрез актьорската си кариера. Освен това, той прави пари чрез задачи за моделиране. Той и семейството му живеят в Лос Анджелис, Калифорния. Неговото нетно състояние се оценява на приблизително 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. (приблизително).

кариера

Казаленьо е известен актьор. На десетгодишна възраст започва работа в развлекателния сектор. Той също така се появява в телевизионния сериал Chase as a School Kid. По-късно Гавин се появява в редица шоута, включително Butter, Hear Me Whisper, I Am… Gabriel, The Iceman, Noah и други. Гавин става известен след участието си в телевизионния сериал „Дневниците на вампира“. Той също така играе Тревър Странд в повече от осем епизода на телевизионната програма Walker. Той се появи в сериала The Summer I Turned Pretty през юни 2022 г. Casalegno е модел, както и актьор.

Приятелка на Гавин Казаленьо и срещи

С кого се среща Гавин Казаленьо? Открихме, че Гавин Казаленьо има връзка с дългогодишната си приятелка Ларсен Томпсън, след като разгледахме снимките му в Instagram. Ларсен е професионален танцьор и модел, както може би знаете. Ларсен и Гавин се срещаха от дълго време. Гавин участва в редица събития с Томпсън. Той сподели и няколко снимки с любимата си. Няма точна информация за предишния романтичен живот на Гавин.

Популярни Публикации