Гастон Варан - Всичко за бащата на Рафаел Варан

Гастон Варан е баща на Рафаел Варан, известен футболист, който играе като централен защитник за един от най-известните клубове в света Реал Мадрид, както и за националния отбор на Франция. Гастон е от Le Morne-Rouge, който се намира на север от остров Мартиника. През 1976 г. той се премества във Франция със съпругата си Ани в малкото селце Hellemmes-Lille.

Бързи факти

Пълно име Гастон Варан
Първо име Гастон
Фамилия Варана
Професия Баща на знаменитост
Националност Френски
Град на раждане Льо Морн Руж
Държава на раждане Франция
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Ани Варан
Без деца 4

Семейно положение

Рафаел, френски професионален футболист, в момента е женен за Камил Титгат, неговата прекрасна любовница и съпруга. Те са заедно от доста време. Двамата започват да се срещат през 2009 г. и са заедно повече от 12 години. И двамата силно се подкрепят един друг, тъй като приятелството им все още е толкова силно, колкото беше преди. На 21 юни 2015 г. двойката се жени. Те също са благословени с две деца, Рубен и Анаис. Рубен е роден на 9 март 2017 г., а по-малката му сестра Анаис е родена на 25 октомври 2020 г. Те живеят като прекрасно семейство.

Как се събраха?

Тъй като учеха в едно училище и бяха влюбени още от гимназията, те се запознаха, когато бяха още ученици там. Те са една от малкото цели, за които хората работят през целия си живот. Те са сред най-щастливите двойки, които са били заедно от гимназията до брака. Тя беше видяна на червения килим с Рафаело, показвайки, че двамата се срещат от известно време. Гастон Варан

Гастон Варан (Източник: Google)

Варан стана жертва на грабеж

На 7 декември 2016 г., докато играеше мач за Реал Мадрид срещу Борусия Дортмунд, резиденцията му беше открадната от въоръжени нападатели. Според източника той и приятелят му не са успели да включат алармата. И около 21:00 часа крадци нахлуха в резиденцията му и взеха различни скъпи часовници, дрехи, бижута и пари. Откраднатите вещи са оценени на 70 000 лева. Рафаел казва, че ще се присъедини към Манчестър Юнайтед: Защитникът на Реал Мадрид, спечелил Световната купа, Рафаел Варан претендира да премине в Манчестър Юнайтед, тъй като договорът му изтича след една година. Манчестър Юнайтед отдавна го харесваше и се опита да го привлече, когато трябваше да отиде на Бернабеу през 2011 г.

Биография на Рафаел Варан

Той е френски професионален футболист, който играе като централен защитник за Реал Мадрид и френския национален отбор. Той е спечелил над 18 големи награди, включително три корони от Ла Лига, четири титли от Шампионската лига на УЕФА, една Купа на Краля и четири Световни клубни първенства на ФИФА. На 25 април 1993 г. той е роден в Лил, Франция, от баща си Гастон Варан и майка Ани Варан. Майка му е отгледана в Saint-Amand-Les-Eaux, докато баща му е отгледан в Le Morne-Rouge. Той започва да играе футбол с баща си в ранна възраст. По-късно той играе футбол с провинциалните футболни отбори на баща си. Започва спортната си кариера с ръгби, а след това се увлича по футбола.

 Гастон Варан

Гастон Варан (Източник: Google)

Гастон Варан Нетна стойност през 2022 г

Съобщава се, че нетната стойност на сина му е повече от 4 милиона долара към октомври 2022 г. и неговият източник на доходи е като професионален футболист.

Популярни Публикации