Гарт Кемп- Нетна стойност, съпруга, биография, възраст, височина

Гарт Кемп е известен американски метеорологичен репортер и водещ. Гарт Кемп стана известен, след като работи в притежаваната от CBS станция KCBS-KCAL.

Бързи факти

Пълно име: Гарт Кемп
Дата на раждане: 06 февруари 1952 г
Възраст: 69 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: репортер на времето
Държава: елен
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кармен Коул
Нетна стойност 700 хиляди долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата черен
Родно място Сан Диего, Калифорния
Националност американски
Религия Кристиян
образование Държавен университет в Денвър
Facebook Гарт Кемп във Facebook
Twitter Гарт Кемп в Twitter
Instagram Гарт Кемп в Instagram

Гарт Кемп Биография и ранен живот

Гарт Кемп е роден на 6 февруари 1952 г. и сега е на 69 години. Той е роден в Сан Диего, Калифорния, и следователно е от американска националност. По същия начин, тъй като е роден на 6 февруари, неговият рожден знак е Водолей. Той също произхожда от християнско семейство.

По отношение на членовете на семейството му няма конкретна информация. Майка му, от друга страна, работи дълги години в библиотеката Рейгън. По същия начин баща му живееше в Шарлот. Освен това, той не е разкрил много за своите родители и братя и сестри. По отношение на образованието си той посещава частно училище в Сан Диего. По същия начин, след като завършва гимназия, той се записва в Държавния университет в Денвър и завършва през 1978 г. Още от детството си той има силен интерес към репортажа.Височина и тегло на Гарт Кемп

Гарт е добре изглеждащ и красив мъж с подобрени размери на тялото. Дори и на тази възраст той е в страхотна форма. По отношение на височината той е висок 5 фута 1 инч или 1,54 метра. Въпреки това, неговото тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата и други физически характеристики в момента не са налични. Освен това репортерът има бяла коса и светлокафяви очи.

Професионален живот на Гарт Кемп

Той започва кариерата си след дипломирането си, като се записва в нощната програма на WAPP-FM New York, местна радиостанция. Същата година получава дипломата си. След това работи като радио и телевизионен водещ в Маями, Денвър и Хюстън.

1992 е годината, в която Кемп работи за KQRS-FM в Минеаполис. След 5 години той е нает от KLOS-FM през 1997 г. Той е бил в станцията само една година. През 1998 г. започва работа като вечерен водещ в ABC7. Той водеше шоуто всеки уикенд в 17, 18 и 23 часа.

Кемп продължи да работи като репортер на очевидци за KABC, филиал на ABC7. Той е бил член на семейството от около 17 години, до август 2015 г. Твърди се, че е напуснал новинарския канал поради несъгласие относно прегледа на заплащането му.

Гарт Кемп също е един от съ-домакините на награждаваното сутрешно шоу Eye This Morning. През декември 2015 г. Кемп започва работа като свободна практика за KCBS-KCAL, която също е собственост на CBA. Той работеше като метеоролог и отразяваше сутрешната сесия. След повече от шест месеца пауза той се върна на работа на пълен работен ден през юли 2016 г.

Обича да кара планинско колоездене, да тренира и да кара сърф в свободното си време.

Garth Kemp Net Worth

Гарт е натрупал значително състояние в резултат на кариерата си. Според онлайн източници, Гарт Кемп има нетна стойност от 0 000 щатски долара към 2021 г. Той направи по-голямата част от парите си като репортер. По същия начин той продаде къщата си в комплекса Moorpark през 2013 г. за 5 хиляди щатски долара. След това той плати 899 000 долара за новия си дом.

Съпруга и брак на Гарт Кемп

Гарт Кемп, опитен метеоролог, е щастливо женен. Кармен Коул е името на жена му. Двамата се женят през 2010 г. Професията на Кармен е адвокат. Кармен, съпругата му, е първата афро-американка във фирмата, назначена за управляващ партньор. Джойс,

Двойката се среща от седем години и връзката им все още е силна. Двойката все още е без дете. В свободното си време Гарт обича да кара сърф, да тренира и да кара планинско колоездене. Той прекарва много време в сайтове за социални медии като Twitter и Facebook.

Популярни Публикации