Гари Луис - Уики, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Гари Луис е известен шотландски актьор, участвал във филми като Joyeux Noel, Three and out, Eragon, Gangs of New York и Billy Elliot. Той също така се появява в телевизионни предавания като Outlander и Supervolcano. Той е направил много пари, работейки в области, различни от актьорството.

Бързи факти

Празнувано име: Гари Луис
Истинско име/пълно име: Гари Стивънсън
Пол: Мъжки
Възраст: 64 години
Рождена дата: 30 ноември 1957 г
Родно място: Easterhouse, Глазгоу
националност: шотландски
Височина: 1,67 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): N/A
Запознанства/приятелка (име): N/A
Гари Луис гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 15 милиона долара

Биография на Гари Луис

Гари Луис е роден на 30 ноември 1957 г. в Истърхаус, Глазгоу (Шотландия). Майка му е била работничка във фабрика за бисквити, а баща му е бил медникар. Той е средното дете от трите деца на родителите си. Завършва образованието си в основно училище Easterhouse. След дипломирането си той започва да работи на различни странни работни места, включително библиотекари и улични метачи. Записва се в Технологичния колеж в Глазгоу и завършва със степен по социални науки. Завършва с отличие през 1983г.

Възраст, височина и тегло на Гари Луис

Гари Луис е роден на 30 ноември 1957 г. и към 2022 г. е на 64 години. Висок е 1,67 метра и тежи 70 килограма.  Гари Луис

Гари Луис (Източник: Pinterest)

кариера

Заради ненаситното му четене неговият учител по английски го насърчи да преследва кариера като актьор в училище. През 1979 г. започва работа като сценарист на пиесата Krassivy. Участвал е и в любителски театри, а е на 32 години, когато решава да стане актьор. През 1993 г. той работи върху късометражния филм Close. По-късно той се появява във филма Shallow Grave заедно с Кристофър Екълстън и Юън Макгрегър. През 1999 г. той се появява във филма East in East.

През същата година той работи и върху The Match. През 2000 г. той получава първата си международна роля във филма Били Елиът, с която печели слава и популярност. Той се появява в трилъра The Escapist. През 2005 г. той се появява във филма Joyeux Noel, а през 2008 г. се появява в черната комедия Three. През 2011 г. работи по два късометражни филма.

През 2014 г. той работи върху филма Catch Me, Daddy, Like a Thug, който беше освободен. Той също така се появява в късометражни филми, режисирани от Гордън Нейпиър. Той се появи в късометражния филм The Heavy Load през 2015 г. Гари също се появи във филмите The Keeper и The Vanishing. През 1993 г. той има първата си забележителна професионална роля в телевизионното шоу Screen One. Той се появява в редица други телевизионни предавания, включително Warrior Queen, Gunpowder, Mo, Outcasts, Vera и Caste Histories. Тъй като беше известна фигура на екрана, той също работи в няколко одобрения. Той изучава акции и дялове, за да увеличи богатството си.

Награди Гари Луис

Номиниран е и е печелил редица награди за най-добър актьор. Той е номиниран за най-добър актьор за работата си в Orphans, Billy Elliot, Gangs of New York и Mo. През цялата си кариера той е получил следните отличия:

  • През 1998 г. печели за най-добър актьор на Международния филмов фестивал в Хихон за изпълнението си в Orphans.
  • Били Елиът спечели наградата за най-добър актьор на филмовия фестивал във Флаиано.
  • Той спечели най-добър ансамбъл сателит за работата си в Outlander.

Нетна стойност на Гари Луис

Нетното състояние на Гари Луис се оценява на около 15 милиона долара към юни 2022 г., които той е натрупал чрез собственост, одобрения, инвестиции в акции и актьорско майсторство. Притежава и няколко ресторанта, от които е спечелил доста пари. Освен това той притежава марката Pure Wonderlewis-Scotland Vodka.

Гари Луис идва от семейство с ниски доходи, но работи усилено, за да постигне тази позиция. Върши различни странни работи през юношеството си, но по-късно работи във филми и телевизионни предавания. ТОЙ създаде своя собствена модна линия, ресторанти и инвестиции в акции и акции. Той вярва в печеленето на пари чрез различни канали, което го прави идеален модел за подражание за младите хора. Той не само спечели любовта и славата на публиката, но спечели и множество награди през цялата си кариера.

Съпруга на Гари Луис, брак

Има много информация за кариерата му, но нищо не се разкрива за личния му живот. Гари Луис е много поверителен относно своите връзки, партньор и деца. В интернет няма подробности за личния му живот. Той не публикува снимки на семейството си в социалните медии, защото иска да запази личния си живот отделен от професионалния си живот като актьор.

Популярни Публикации