Гари Бъзи беше арестуван в Ню Джърси за множество обвинения в сексуални престъпления

Полицейското управление на Чери Хил в Ню Джърси заяви в събота, 20 август, че актьорът от Point Break Гари Бъзи е бил арестуван по няколко обвинения в с*кс престъпления. Според прессъобщение на полицията, тези събития са се случили по време на годишната конвенция Monster Mania, която се проведе в хотел Doubletree в Чери Хил, Ню Джърси.

Докладът също така казва, че от 12 август до 14 август Cherry Hill PD е отговорила на оплаквания относно предполагаеми нарушения на секса. Бюси беше задържан от разследващите на 19 август след предварително разследване. Твърди се, че 78-годишният Бъзи е присъствал на Конвенцията за манията на чудовища. Естеството на сексуалните престъпления все още не е разкрито.

Очертани обвинения срещу Гари Бъзи

Гари Бъзи беше обвинен в три форми на сексуално неправомерно поведение, според новинарско изявление, публикувано от полицейското управление на Cherry Hill в Twitter. Актьорът беше обвинен в две обвинения за престъпен сексуален контакт четвърта степен, един случай на опит за престъпен сексуален контакт четвърта степен и едно обвинение за тормоз – престъпление срещу хора. Гари Бъзи

Според официалното съобщение за новините:

Полицията на Cherry Hill отговори на хотел Doubletree, 2349 West Route 70, през уикенда на събитието, 12-14 август 2022 г., за обвинение в с*кс престъпление. В резултат на разследването полицейските детективи на Cherry Hill обвиниха Гари Бъзи, 78, от Малибу, Калифорния, на 19 август 2022 г.

Гари Бъзи може да получи до тридесет дни в окръжен затвор и наказания, ако бъде обвинен по едно обвинение в тормоз. Той може да получи заповед за забрана на контакт, както и допълнителни санкции. Съществува също риск това обвинение да бъде повишено до състояние на просто нападение след допълнително разследване, което може да доведе до по-високи присъди и наказания.

Междувременно Бъзи е изправен пред до 18 месеца затвор по две обвинения за сексуален контакт от четвърта степен, тъй като такова престъпление се счита за углавно престъпление. Тъй като престъплението е сексуално по природа, изпълнителят може да бъде изправен пред допълнителни санкции. Ако бъде признат за виновен, актьорът ще бъде посочен като с*кс нарушител съгласно закона на Меган. Според описанието на случая от The Law Offices of Jonathan F. Marshall, Гари Бъзи може да бъде изправен пред 18 месеца затвор и глоба от 000 за незаконен опит за сексуален контакт. Тъй като незаконният опит е включвал сексуален контакт, глобата или други санкции могат да бъдат увеличени.

Историята на Гари Бъзи със заплашително поведение

Въпреки че няма записи за извършване на престъпни действия от Бюзи, той предизвика известен спор през 2008 г. Тогава се твърди, че актьорът се е сбил с други знаменитости по време на групово лечение в Celebrity Rehab 2 на VH1. Според New York Post Бъзи е имал много битки на програмата и трябваше да бъдат физически премахнати след един от тях. Според описанието на шоуто, Бъзи е участвал в продукцията като бивш злоупотребяващ с наркотици, който е бил трезвен след лечение.

 Гари Бъзи

Епизодът също така разкри, че Бъзи е бил диагностициран по това време от психиатър Чарлз Софи, който твърди, че увреждането на мозъка на актьора е източникът на импулсивното му поведение. Бъзи се съгласи да вземе лекарство, когато психиатърът го посъветва да го направи. Бъзи е добре познат с работата си във филми като Predator 2, Lethal Weapon и други. Reggie: A Millenium Depression Comedy, игрален филм от 2021 г., беше най-новият проект на актьора.

Популярни Публикации