Гарет Дешамбо- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Гарет Дешамбо е член на семейството на американските знаменитости. Гарет Дешамбо е добре известен като брат на американския професионален голфър Брайсън ДеШамбо.

Бързи факти

Пълно име: Гарет Дешамбо
Пол: Мъжки
Професия: Брат и сестра на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: женен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Модесто, Калифорния
Националност американски
баща Джон Хауърд Олдрич ДеШамбо
Майка Джанет Луиз Друфел
Братя и сестри Един брат (Брайсън Дешамбо)
деца Един син и една дъщеря

Биография на Гарет Дешамбо

Гарет Дешамбо е роден в Модесто, Калифорния, Съединените американски щати. Той е американски гражданин. Джон Хауърд Олдрич ДеШамбо е негов баща, а Джанет Луиз Друфел е негова майка. По същия начин той има брат на име Брайсън Дешамбо, който е добре позната фигура в голфа.

Освен това в момента няма информация за другите членове на семейството на Гарет. Освен това баща им е запален голфър, който се е състезавал в PGA Tour в края на 80-те и началото на 90-те години, докато майка им е работила за компанията за матраци Serta като търговски представител.Образованието и пълномощията на Гарет засега са неизвестни. Брат му, от друга страна, завършва гимназия Clovis East и посещава Southern Methodist University.

 Възраст на Гарет Дешамбо

Гарет Дешамбо

Височина и тегло на Гарет Дешамбо

На Гарет Дешамбо други измервания на тялото в момента се преразглеждат и няма да бъдат налични до по-късно тази година. Dechambeau, от друга страна, е известно, че има кафява коса и кафяви очи.

кариера

Гарет Дегамбо е популярен и известен само в резултат на брат си. До момента няма информация за неговата кариера или професионален живот. Той пази личния и професионалния си живот до голяма степен личен и далеч от светлината на прожекторите и общественото внимание.

Що се отнася до брат му, Брайсън Дешамбо е професионален играч на голф, който е печелил осем пъти в PGA Tour, включително един голям шампионат, United States Open 2020. Той стана петият играч в историята, който печели едновременно шампионата на NCAA Division I и US Amateur през една и съща година по време на ранната си кариера. По същия начин, с победата си на US Open, Брайсън стана третият играч, който печели тези три шампионата. Освен това той беше шестият играч, който печели както United States Amateur, така и United States Open.

Garrett Dechambeau Net Worth

Нетната стойност на Дешамбо е неизвестна, както и източникът на доходите му.

 Гарет Дешамбо нетна стойност

Гарет Дешамбо

Гарет Дешамбо Съпруга, брак

Гарет Дешамбо е женен, но самоличността на съпругата му към момента е неизвестна. Освен това двойката има две деца заедно, едното от които е син, а другото дъщеря. Засега обаче имената на децата му също не са известни.

Популярни Публикации