Гарднър Миншу - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Гарднър Миншу е професионален играч на американски футбол. Гарднър Миншу също е защитник на Филаделфия Ийгълс от Националната футболна лига.

Бързи факти

Пълно име: Гарднър Миншу
Дата на раждане: 16 май 1996 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Телец
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: NFL играч
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Заплата 495 000 долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Флууд, Мисисипи
Националност американски
Религия християнството
образование Washington State College
баща Кремък
Майка Ким
Братя и сестри Кали

Биография на Гарднър Миншу

Гарднър Флинт Миншу II , по-известен като Гарднър Миншу , е роден на 16 май 1996 г. във Флууд, Мисисипи, САЩ. Тази футболна звезда е на 26 години и е с американска националност, според датата на раждане. Освен това той е роден под знака на Телец и практикува християнството като религия.

Той също е син на Флинт и Ким Миншу (майка). Баща му Флинт е бил защитник в Милсапс Колидж в началото на 90-те години и е член на Залата на славата на училището. В същото време майка му, Ким, също има спортен опит; тя играеше баскетбол в колежа за щата Мисисипи. Неговите братя и сестри включват две прекрасни сестри на име Кали Миншу и Мередит Миншу. Волейболният отбор на MSU включва първокурсник на име Кали. Израснал е в много щастливо семейство. Семейството му споделя ентусиазма му към хобито му.Височина и тегло на Гарднър Миншу

Този атрактивен футболист е висок 6 фута 1 инч и тежи приблизително 102 кг. Той има светлокафяви очи и тъмнокафява коса и няма друга информация за измерванията на тялото му.

  Гарднър Миншу

Гарднър Миншу (Източник: Instagram)

Гарднър Миншу Образование и ранна кариера

Посещава гимназия Брандън в Мисисипи за академичната си кариера. Освен това той беше куотърбек на Брандън Булдогс от 2011 до 2014 г. Той изведе Булдогс до мача за 6A шампионат на Мисисипи по време на втория си сезон. Освен това, по време на старшата си година, той изведе отбора си до шампионата South 6A.

В резултат на представянето му той беше класиран като 70-ия най-добър професионален куотърбек от 247Sports.com и перспектива за три звезди. След завършване на гимназия се записва в университета Троя. Независимо от това, по-късно той е преместен в Northwest Mississippi Community College. Той започва кариерата си в колежа по футбол в Northwest.

Той изведе Northwest до NCAA Football Championship, докато беше в отбора. През 2016 г. той се завърна в Източна Каролина. Освен това през 2017 г. той завършва Университета на Източна Каролина със степен по комуникация.

кариера

Що се отнася до кариерата му, Гарднър Миншу беше избран в шестия кръг, общо 178-и, от Джаксънвил Джагуарс в Драфта на НФЛ за 2019 г. Гарднър, който е известен с буйните си мустаци, направи своя дебют в NFL срещу Kansas City Chiefs. В резултат на нараняването си Ник Фоулс успя да демонстрира силата на ръката си, движенията и лидерските си способности. Гарднър спечели първия си мач в кариерата срещу Tennessee Titans в третото си участие. Статутът на Jock Strap King беше възстановен, когато Nick Foles се върна след девет седмици. Той обаче беше настанен поради слабото си представяне.

Гарднър пое поста, след като Ник Фоулс беше продаден на Чикаго Беърс за сезон 2020. За съжаление, той беше добавен към списъка с COVID-19 на Jaguars. Но той се върна само два дни по-късно. За да започне сезон 2020, талантливият куотърбек изуми всички, като доминира над Индианаполис Колтс. Той изведе отбора до победа с 27-20. По-късно той превъзхожда редица отбори от NFL, включително Chicago Bears, Baltimore Ravens, Los Angeles Chargers и Cincinnati Bengals.

На 28 август 2021 г. той беше разменен от Джагуарс на Филаделфия Ийгълс в замяна на условен шести рунд в Драфта на НФЛ за 2022 г. Той направи първия си старт за сезон 2021 през седмица 13, когато Джалън Хъртс, редовният куотърбек на отбора, беше извън терените поради контузия на глезена.

Награди Гарднър Миншу

За своята футболна кариера той е получил множество награди и признание. През годините си в колежа той печели повечето от тях. Той получи наградата 'Златна ръка' на Джони Унитас през 2018 г. Той също беше обявен за Pac-12 офанзивен играч на годината (2018 г.). В допълнение към тези две отличия, той беше обявен за първи отбор All-Pac-12 през 2018 г. През 2018 г. той получи и наградата Pepsi за новобранец на седмицата.

Нетната стойност на Гарднър Миншу

Той все още не е разкрил нищо за нетната си стойност. Гарднър Миншу по-рано се съгласи на четиригодишен договор с Джаксънвил Джагуарс на стойност ,710,884, според sportrac.com. Като част от договора му за новобранец с Филаделфия Ийгълс, той вече има основна заплата от ,54 милиона със съответстващ таван през 2022 г.

Гарднър Миншу Съпруга, брак

Тази звезда на американския футбол в момента е необвързана и неомъжена. Нито е женен, нито има връзка. Освен това той никога не е бил обект на слухове за запознанства. В момента той живее спокоен и щастлив живот, съсредоточен върху футболната си кариера и ръководството на отбора.

Популярни Публикации