Гамал Яфай- Възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Гамал Яфай е професионален боксьор от Обединеното кралство. Между 2020 г. и май 2021 г. той участва в Европейското първенство в категория супер петел и участва в титлата на Британската общност в категория супер петел през 2016 г. Той спечели бронзов медал като аматьор на Европейското първенство през 2010 г. Научете повече за Гамал Яфай Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Бързи факти

Пълно име Гамал Яфай
Псевдоним Гамал
Известен като професионален боксьор
Рождена дата 4 август 1991 г
Възраст 28 години
Хороскоп Водолей
Родно място Бирмингам, Англия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри Гала Яфай
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 52 кг
Измервания на тялото N/A
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Гамал Яфай

Гамал Яфай е роден на 4 август 1991 г. в Бирмингам, Англия, на родители от Йемен. Той е 28 години към 2021 г . Той е по-малкият брат на олимпийския шампион в категория муха Галал Яфай и бившия световен професионален шампион в категория муха Кал Яфай. Yafai, подобно на тях, беше член на топ отбора на Великобритания.

Височина и тегло на Гамал Яфай

Гамал Яфай е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 52 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Неговата измерванията на тялото са 36-28-34 инча.  Гамал яфай

Gamal yafai (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Гамал Яфаи 2022 г

Колко е нетната стойност на Гамал Яфай? на Гамал Яфай приблизителната нетна стойност е милиона към 2022 г . Неговият основен източник на доходи е професията му, която печели основно чрез бокс. Той може също така да печели пари от реклами, спонсорства и други проекти.

кариера

  • Гамал спечели бронзов медал на Европейското първенство през 2010 г. в Москва през юни.
  • На 17-годишна възраст той беше обявен за шампион на ABA в категория муха през 2009 г., побеждавайки Адам Уитфийлд с 11-5 на финала.
  • Яфай направи професионалния си дебют през май 2014 г. в First Direct Arena в Лийдс на събитие на Sky Sports, спонсорирано от Matchroom Sport.
  • Yafai победи 31-годишния испански калфа Reynaldo Cajina по точки на 12 юли. Yafai победи с 40-36, според рефера John Latham.
  • Yafai победи Bobby Jenkinson (9-1-1, 2 KO) в седем рунда на 5 март 2016 г. в Genting Arena в Бирмингам, за да спечели титлата на Британската общност в категория супер петел в деветата си професионална битка.
  • Yafai загуби титлата си на Британската общност в категория супер петел на 22 февруари 2017 г., след като не успя да се появи в необходимата битка.

Гамал Яфай Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Гамал Яфай? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства пред обществеността. Гамал Яфай се пази на разстояние от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации